VİDEO | Gericiliğe şimdi de 'Alo' vizesi: İsmailağacılar "Çağrı Merkezi" açtı!

İsmailağa Cemaati, faaliyetlerini daha da arttırmanın bir göstergesi olarak şimdi de "Çağrı Merkezi' kurdu.

VİDEO | Gericiliğe şimdi de 'Alo' vizesi: İsmailağacılar

AKP gericiliğinin eliyle beslenip büyütülen İsmailağa Cemaati, faaliyetlerini daha da arttırmanın bir göstergesi olarak şimdi de “Çağrı Merkezi’ kurdu.

Daha önce “İsmailağa Fetva Hattı” oluşturduğu bilinen dinci yapı, bunun yanı sıra “İsmailağa Çağrı Merkezi”nin de hizmete açıldığını duyurdu.

İsmailağa.org.tr adlı sitede yer alan açıklamada “Çağrı Merkezi” ile ilgili, son dönemde Fatih Medreseleri adıyla faaliyet gösteren diğer İsmailağacı grup ima edilerek de “0850 811 77 77 İsmailağa Câmiasının tek iletişim numarasıdır. Sizleri bu numaranın dışında farklı numaralardan arayan şahıs ya da operatörlere asla itibar etmeyiniz” uyarısı yapıldı.

Varlığı ve faaliyet göstermesi, 30 Kasım 1925’te kabul edilen ve halen yürürlükte olan “Tekke ve zaviyelerin kapatılması ve yasaklanması kanununa” göre yasadışı olan tarikat ve cemaatlerin bu denli rahat hareket edip ‘profosyonel’leşmesi, AKP gericiliğinin Fethullahçı ortaklarından ders almak şöyle dursun, bu yapıların da devasa katkılarıyla dinciliğin gazına daha da basma çabasında olduğunu gözler önüne serdi.