VİDEO | Vapurda güvenlik terörü: Simit satan çocuğun burnunu kırıp görüntülerini kaydettiler

Şehir Hatları'nın özel güvenlik görevlileri, vapurda simit satan bir çocuğu darp edip, bir de bu anların görüntüsünü kaydetti.

VİDEO | Vapurda güvenlik terörü: Simit satan çocuğun burnunu kırıp görüntülerini kaydettiler

İstanbul Şehir Hatları’nın özel güvenlik görevlileri, vapurda simit sattığı gerekçesiyle Ali K. isimli çocuğu darp edip, bir de bu anların görüntüsünü kaydetti.

Geçtiğimiz cumartesi günü Burgazada’dan Heybeliada’ya giden Şehir Hatları vapurunda Ali K. isimli 16 yaşındaki çocuk, ‘izinsiz simit sattığı’ gerekçesiyle özel güvenlik tarafından vapurun makine dairesine getirilip dövüldü. Edinilen bilgiye göre, güvenlikçilerin darp ettiği Ali K’nın burnu kırıldı.

Ali K. için darp raporu alınarak savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.

Skandal olaya ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, “16 yaşındaki bir çocuğu dövecek raddeye gelen güvenlik terörü karşısında susan @ibbBeyazmasa’nın derhal gereğini yapmasını bekliyoruz!” diyerek, konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Görüntülerde çocuğun burnuna aldığı darbeden sonra güvenlikçilere “Vurma Allah rızası için vurma” dediği duyuluyor.

Şehir Hatları vapurlarındaki özel güvenlik görevlilerinin Vira Koruma ve Özel Güvenlik Hizmetleri Limited Şirketi’ne bağlı çalıştığı biliniyor.

İşte o dehşet veren görüntüler: