Viranşehir'den gelen fındık işçilerine silahlı saldırı: 1 kadın işçi hayatını kaybetti

Viranşehir'den Samsun'a mevsimlik tarım işçisi olarak gelen işçilerin barındığı çadıra silahlı saldırıda bulunuldu.

Viranşehir'den gelen fındık işçilerine silahlı saldırı: 1 kadın işçi hayatını kaybetti

Urfa’nın Viranşehir ilçesinden Samsun’un Terme ilçesine mevsimlik tarım işçisi olarak gelen işçilerin barındığı çadıra silahlı saldırıda bulunuldu. Saldırıda bir kadın işçi hayatını kaybederken, bir kadın da yaralandı.

Samsun’un yerel habergazetesi.com.tr sitesinde  yer alan habere göre, Samsun’un Terme İlçesi’nde meydana gelen olayda, fındık işçisi olarak gelen bir ailenin kaldığı çadıra yönelik düzenlenilen silahlı saldırıda 1 kadın hayatını kaybederken 1 kadın ise hafif şekilde yaralandı.

Bafracalı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nden Samsun’a fındık işçisi olarak geldikleri öğrenilen bir aile, iddialara göre karşı köyden silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonucu 36 yaşındaki Perihan Akın olay yerinde hayatını kaybederken, 27 yaşındaki Nurcan P., isimli kadın yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan Nurcan P.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, Terme İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında olayla ilgili 3 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.