Akşener Bahçeli'ye adres verdi: Bahsettiğiniz sonuçları bekliyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün sosyal medyadan yaptığı açıklamada isim vermeden 'İYİ Parti' Genel Başkanı Meral Akşener'i tehdit etmişti.

Akşener Bahçeli'ye adres verdi: Bahsettiğiniz sonuçları bekliyorum

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün sosyal medyadan yaptığı açıklamada isim vermeden ‘İyi Parti’ Genel Başkanı Meral Akşener’i tehdit etmişti. Akşener de yine sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla Bahçeli’ye tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli Twitter üzerinden yaptığı açıklamada Akşener’i kastederek “Bu hanımefendiye son ihtarım, bölmek ve yok etmek istediğin MHP’ye karşı sinir ve sınırları ihlal eden vandal tutumuna devam edersen sonuçlarına katlanmak zorunda kalırsın. Demedi deme, büyük lafı dinle!” ifadelerinde bulunmuştu.

Bahçeli Akşener’i hedef aldığı sözlerinde şu ifadelere de yer verdi;

“İyi bellemiş, tekeden süt çıkmaz. Bize ‘saray yancısı, saray paspası, lastik’ diyen, üzerine binip bir daha da inmediği kıratıyla karanlık vadiler, katran geceler dolaşan Secah Bint Haris’te adap, edep, erdem, insaf, irade, millilik ve siyasi ahlak görülmez, aransa da bulunamaz. HDP’ye Kürt siyasi hareketi diyordu. PKK’lı Demirtaş için af istiyor, CHP’nin yörüngesine gönüllü şekilde giriyordu. Takmadığı maske, yapmadığı makyaj yoktu. FETÖ’nün dümen suyundaydı. Kalkmış MHP’ye eylem ve fikir ortaklarıyla saldırıyor, hakaretler sıralıyor; hadi oradan…”

Akşener adreslerini verdi

Akşener ise Bahçeli’nin sözlerine “Demirden korksak trene binmezdik.” diyerek parti merkezlerinin adresini verdi.

Akşener Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla Bahçeli’yi alıntılayarak “Türklüğü ayaklar altına alıp, megri megri ile gözyaşı dökenlere paspas olurken hangi “büyüğünüzün” sözünü dinlediniz Sayın @dbdevletbahceli ? McKinsey’e göğsünüzü siper ederken hangi büyüğünüzün emrindesiniz? Bahsettiğiniz sonuçları merakla bekliyorum.”

Akşener diğer bir paylaşımında ise Demirden korksak trene binmezdik. İYİ PARTİ: Mustafa Kemal Mahallesi, 2120. Cadde, No:9 Çankaya / Ankara” ifadelerinde bulundu.