Reklam
Kategoriler: Kadın

Ankara’da kadın cinayeti: Vurulan ve rehin alınan kadın hayatını kaybetti

Reklam

Ankara’da bir kişi, birlikte yaşadığı öne sürülen kadını evinin önünde silahla ateş ederek vurdu. Ağır yaralanan kadın hayatını kaybetti. Olay, Mamak’a bağlı Üreğil Mahallesi’nde medyana geldi.

Habib K.  isimli kişi (50), binanın otoparkında araç içinde tartıştığı Emine Çakır’ı (39) darbetmeye başladı. Bir süre sonra araçtan inen Çakır ile birlikte binanın önüne gelen Habib K, üzerinde taşıdığı silahı çekerek tehditler savurdu.

Daha sonra Çakır’a “Seni kimselere yar etmem” diyerek bir kaç kez ateş eden Habib K., ağır yaralanan kadını rehin aldı. Habib K, bu sırada silah sesini duyarak olay yerine gelen sitenin özel güvenlik görevlisini de yaklaşmaması konusunda tehdit etti.

Güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, Habib K. etrafa rastgele ateş etmeye başladı. Kısa sürede olay yerine gelen polisleri karşısında gören Habib K., çevreye ateş etmeye devam ederken “teslim ol” çağrısı karşısında silahı kendine doğrulttu.

Bir süre sonra polisin ikna çabası ile yaralı kadını polis ekiplerine veren zanlı teslim olmamak için direnirken olay yerine çok sayıda özel harekat polisi ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Bu sırada polis ekiplerinin olay yerinden uzaklaştırarak otoparka götürdüğü Emine Çakır ilk yardım ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zırhlı araçlarla olay yerine gelen özel harekat timleri binanın etrafında geniş güvenlik önlemi alırken Habib K.’ye silahını bırakması çağrısında bulundu.

Uzun süre polisin çağrısına direnen zanlı olay yerine çağrılan anne ve babası ile oğlunun ikna çabasıyla teslim oldu. Olayın şokunu yaşayan oğlu Osman K, yanına geldiği babasına sarılarak ağladı. Bu sırada Habib K.’nin anne ve babası da feryat ederek fenalık geçirdi.

Daha sonra Habib K., Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Reklam

Önceki Haberler

Eğitim – İş Bursa Şube’de Genel Kurul başladı: Mücadele bitmeyecek

Eğitim – İş Bursa Şubesi 7. Olağan Genel Kurul toplantısı Ördekli Kültür Merkezi’nde başladı. Yeliz…

11 Mayıs 2024 18:21

Erzurum’da belediye başkanı istibdat rejimini ilan etti: Gazetecilerin kitaplarının standa konulmasına yasak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği kitap fuarında Kırmızı Kedi Yayınevi’ne ait gazeteciler Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu,…

11 Mayıs 2024 17:55

Şamil Tayyar: Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında MİT devrede

Eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar, Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ilgili edindiği bilgileri paylaştı. Tayyar, "Ankara…

11 Mayıs 2024 15:20

Gençlik beş ilde laiklik buluşmaları düzenliyor: Karanlığa teslim olmayacağız!

TKH Gençliği ve Sosyalist Liseliler Türkiye'nin farklı noktalarında "Laiklik Özgürlüktür" başlıklı etkinlikler düzenliyor.

11 Mayıs 2024 12:00

Laiklik Meclisi’nden “Emperyalizm ve Laiklik” konulu video: Konuşmacı Dr. Alper Akçam

Laiklik Meclisi üyesi Dr. Alper Akçam'ın "Emperyalizm ve Laiklik" başlıklı bir videosu yayımlandı.

11 Mayıs 2024 11:30

Filistin’in BM’ye üyeliği ile ilgili karar: Gözlemcilikten bir adım ilerisine geçildi

BM Genel Kurulu, Filistin'in BM üyeliğinin BMGK'de tekrar görüşülmesi ve gözlemci statüsünde olan Filistin'e bazı…

11 Mayıs 2024 10:55
Reklam