Reklam
Kategoriler: İç Açı

CHP’li Özgür Özel: Siyasi hayatımın en keyifli günlerini yaşıyorum

Reklam

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, 24 Haziran seçimlerinde, partisinin Meclis çoğunluğunu kaybetmesi durumuna ilişkin olarak, “A, B, C planlarımız var. Sistemi tıkayacak herhangi bir gelişmeye izin vermeyiz” sözlerine yanıt verdi.

Seçimlerde oyları çaldırmayacaklarını söyleyen Özel, “Seçimi kaybedince elbette gideceksin, sonuçları elbette tanıyacaksın. Seçimi takır takır alacağız, devir teslimi yapacaklar, gidecekler” dedi.

CHP’li Özel, CNN Türk’te katıldığı programda şunları söyledi: “A planımız kazanmak, B planımız kazanmak, C planımız kazanmak. O konuda her şey yolunda gidiyor. Erdoğan’ın kaybetmekten bahsetmesi önemli.Türkiye, seçilen iktidarın yönetimi devredip devretmemesi konusundaki soruyu 14 Mayıs 1950 gecesi geride bıraktı zaten. 1950’den 68 yıl sonra böyle bir şüphenin ülkenin cumhurbaşkanınca dile getiriliyor olması, AKP’nin demokrasiye yarattığı tahribatın itirafından başka bir şey değil. Seçimi kaybedince elbette gideceksin, sonuçları elbette tanıyacaksın. Seçimi takır takır alacağız, devir teslimi yapacaklar, gidecekler.”

“EN KEYİFLİ GÜNLERİM, TAM BİR UYUM VAR”

“Son 10 günkü ivmemiz beni daha da umutlandırıyor.” diyen Özel, “Büyük bir umut, büyük bir moral var. Muharrem İnce nereye gitse Genel Başkan nereye gitse bir insan seli ile karşılaşıyoruz. Çift santrfor oynuyoruz. Moraller çok yüksek, tam bir uyum var. Siyasi hayatımın en keyifli günlerini yaşıyorum. Bu seçimlerde oyları çaldırmayacağımıza, tarihin en yüksek katılım oranını yakalayacağımıza ve tarihi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Çılgın proje, çılgın proje diyorlar.. Bizim en çılgın projemiz, annelerin hepsinin birden çocuğunun geleceğini güvence altında hissettiği, eğitimden razı olduğu bir eğitim sistemini kurmak.” ifadelerini kullandı.

Bu haber en son değiştirildi 16 Mayıs 2018 15:07 15:07

Reklam

Önceki Haberler

MHP’den Sinan Ateş haberlerine sert tepki: Ülkü Ocakları idealist kuşaklar yetiştiren güzide bir müessese

MHP'nin genel başkan yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter, partilerinin Sinan Ateş cinayetiyle bağlantısına…

10 Mayıs 2024 16:42

Okullarda kuran kursu uygulamasına hız kesmeden devam ediyorlar

İzmir’in Buca ilçesindeki bir okulda temmuz ayı itibarıyla okulun din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni…

10 Mayıs 2024 16:36

İspanya’da 50 üniversite İsrail ile ilişkilerini kesti

İspanya'da bulunan 50 üniversite öğrencilerin eylemleri sonrası İsrail ile ilişkilerini kestiğini duyurdu

10 Mayıs 2024 15:42

Erdoğan’dan ’emniyet operasyonu’ sonrası ilk açıklama

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleşen operasyon sonrası ''Ülkenin selameti yerine belli zümrenin…

10 Mayıs 2024 15:36

Liberallerin umudu duvara tosladı: Maaşlar eridi, sendikalar greve çıkıyor

Arjantin'de sendikalar aşırı sağcı başkan Milei'ye karşı birkez daha greve çıktı.

10 Mayıs 2024 14:05

Sabah Haber Koordinatörü’nden ‘Emniyet’ iddiası: Erdoğan’a kumpas kuruluyor

Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Abdurrahman Şimşek, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevlerinden uzaklaştırılan üst düzey isimlerin…

10 Mayıs 2024 13:58
Reklam