Doğan Medya Grubu’nun AKP’li Demirören grubuna satış işlemlerine başlamasıyla ilgili haberler dünden beri Türkiye’nin gündemini oluştururken, gruba ait gazetelerden Hürriyet’in Ankara Temsilcisi Hande Fırat, bugünkü yazısını Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki yemekleri övmeye ayırdı.
Saray’da gazetelerin Ankara temsilcilerinin de katıldığı ‘Dünya Kadınlar Günü’ etkinliği sırasında verilen öğle yemeğinden izlenimlerini aktaran Fırat, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin mutfağındaki temel mantık, yiyeceklerin ziyan edilmemesi ve atılmaması. Ayrıca sağlıklı, kilo yapmayan gıdalardan yapılması. Mutfağın başında Seyit Başkonak var. Hem lezzetli, hem sağlıklı, hem de “atıksız mutfak” sebebiyle kendi Michelin yıldızımı onlara veriyorum.” diye yazdı.
Yazısının devamında da Saray mutfağının sırlarını madde madde sıralayan Fırat, yemekte verilen içecekleri de es geçmeyip “Külliye’deki öğle yemeğinde nefis içecekler vardı. Ben “vanilyalı zencefil” istedim. Sonra bir bardak, bir bardak daha istedim… Yazın buzdolabında soğutup keyifle tüketilebilecek bir içecek. ” ifadelerini kullanırken, köşesinin kalan kısmını da bu içeceğin tarifini vermeye ayırdı.
http://gazetemanifesto.com/2016/11/14/aydin-doganin-hande-firata-15-temmuz-vaadi-sana-dugun-yaparim-ev-esyalarini-bile/
Bu haber en son değiştirildi 22 Mart 2018 10:17 10:17
TBMM Başkanlığı yaptığı açıklamada İmralı kararının 5'te 3 çoğunluğa ait olduğunu belirtti.
DEM Parti Eş Genel Başkanları Hatimoğulları ve Bakırhan, komisyonun İmralı’ya gidiş kararını “tarihsel bir adım”…
Süreç komisyonu Abdullah Öcalan'ın İmralı Cezaevi'nde ziyaret edilip edilmeyeceği konusunu bugün karara bağlamak için toplandı.…
CHP, Abdullah Öcalan’la görüşecek süreç komisyonu heyetine üye vermeme kararı alarak "sürecin adaya sıkıştırılması"na ve…
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 14 öğrenci, yemekhane yemeği sonrası mide bulantısı…
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM'de 'suça sürüklenen çocuklar' için kurulan araştırma komisyonu hakkında "Bundan sonra…