Doğan Medya Grubu’nun AKP’li Demirören grubuna satış işlemlerine başlamasıyla ilgili haberler dünden beri Türkiye’nin gündemini oluştururken, gruba ait gazetelerden Hürriyet’in Ankara Temsilcisi Hande Fırat, bugünkü yazısını Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndaki yemekleri övmeye ayırdı.
Saray’da gazetelerin Ankara temsilcilerinin de katıldığı ‘Dünya Kadınlar Günü’ etkinliği sırasında verilen öğle yemeğinden izlenimlerini aktaran Fırat, “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin mutfağındaki temel mantık, yiyeceklerin ziyan edilmemesi ve atılmaması. Ayrıca sağlıklı, kilo yapmayan gıdalardan yapılması. Mutfağın başında Seyit Başkonak var. Hem lezzetli, hem sağlıklı, hem de “atıksız mutfak” sebebiyle kendi Michelin yıldızımı onlara veriyorum.” diye yazdı.
Yazısının devamında da Saray mutfağının sırlarını madde madde sıralayan Fırat, yemekte verilen içecekleri de es geçmeyip “Külliye’deki öğle yemeğinde nefis içecekler vardı. Ben “vanilyalı zencefil” istedim. Sonra bir bardak, bir bardak daha istedim… Yazın buzdolabında soğutup keyifle tüketilebilecek bir içecek. ” ifadelerini kullanırken, köşesinin kalan kısmını da bu içeceğin tarifini vermeye ayırdı.
http://gazetemanifesto.com/2016/11/14/aydin-doganin-hande-firata-15-temmuz-vaadi-sana-dugun-yaparim-ev-esyalarini-bile/
Bu haber en son değiştirildi 22 Mart 2018 10:17 10:17
Yenidoğan davası, duruşmanın altıncı gününde devam ediyor. Örgüt lideri olmakla suçlanan Dr. Fırat Sarı savunma…
NNA’daki habere göre “Kurtarma ekipleri, düşman savaş uçaklarının bir konut binasını hedef aldığı ve çok…
Türkiye Komünist Hareketi Tunceli İl Örgütü ,Tunceli ve Ovacık belediyelerine kayyum atanması üzerine bir açıklama…
İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Tunceli Belediye Başkanı Cevdet Konak ve Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül…
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın nükleer olmayan hipersonik ekipmanlarla donatılmış bir balistik füzeyi fırlatarak, Batı'ya…
Beyaz Saray Basın Sözcüsü Jean-Pierre yaptığı açıklamada ne ABD'nin ne de Ukrayna'nın bölgedeki gerilimi arttırmada…