Reklam
Kategoriler: İç Açı

Kılıçdaroğlu’ndan AKP’ye Suriye desteği: Her türlü operasyon yapılmalı

Reklam

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin Suriye’de Fırat’ın doğusuna operasyon düzenleme hazırlığına ilişkin “Türkiye’nin çıkarları gerektiriyorsa elbette ki her türlü operasyonu yapma hakkına sahiptir.” diyerek desteğini açıkladı.

DİSK’e yaptığı ziyaretin ardından konuşan Kılıçdaroğlu, konu ile ilgili gelen bir soru üzerine “Türkiye’nin kendi güvenliğini sağlamak için her türlü önlemi alması gerektiğinin bilincindeyiz ve bunun farkındayız. Türkiye Orta Doğu’da kendi güvenliğini sağlamak zorundadır. Orada oluşabilecek bütün terör unsurlarına karşı da Türkiye’nin dikkatli bir politika izlemesi lazım. Eğer Türkiye’nin çıkarları gerektiriyorsa elbette ki her türlü operasyonu yapma hakkına sahiptir. Çünkü Türkiye bölgenin en güçlü ülkelerinden birisidir ve kendi sınırlarında terör örgütlerinin yuvalanmasına asla izin vermemelidir.” dedi.

“HANÇERİ ÇIKARACAĞIZ”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için adı geçen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla görüşmesine ilişkin de açıklama yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Süreç nasıl işliyor İstanbul için?” sorusuna, şu yanıtı verdi:

“Gayet güzel işliyor. İstanbul’u Allah’ın izniyle alacağız ve İstanbul’u gerçek anlamda dünyanın en önemli metropollerinden birisi haline getireceğiz. Kimliği öyle ama kişiliğinde büyük bir zafiyet yaşandı. Dolayısıyla İstanbul’a ihanet edildi. Her seferinde söylüyorum; İstanbul’un göğsüne saplanan o ihanet hançerini çekip çıkaracağız, İstanbul’u gerçekten de dünyanın yaşanabilir metropollerinden birisi haline getireceğiz. Ziyaret elbette önemli, her ziyaret önemlidir bizim açımızdan.”

Bu haber en son değiştirildi 14 Aralık 2018 08:45 08:45

Reklam

Önceki Haberler

Hafıza-i Beşer | 18 Mayıs 1973: İbrahim Kaypakkaya işkencede katledildi

Dört ay boyunca süren sorgulaması sırasında defalarca işkenceye maruz kaldı. Mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman…

18 Mayıs 2024 14:47

Harkov’da yeni gelişme

Rusya Silahlı Kuvvetleri, son bir günde Harkov bölgesinde bir yerleşim yerini daha kontrol altına aldığı…

18 Mayıs 2024 14:14

Rusya, Deutsche Bank’ın mülklerine el koydu

Rusya, Deutsche Bank'ın varlıklarına, hesaplarına ve mülklerine el koydu.

18 Mayıs 2024 14:03

Cumartesi Anneleri, 999. haftada da adalet istedi

Cumartesi Anneleri 999. haftada da Galatasaray Meydanı'nda bir araya geldi.

18 Mayıs 2024 13:50

Katil İsrail’den Türkiye’ye misilleme: Serbest ticaret anlaşmasını feshedeceğiz

İsrail, Türkiye'nin ticareti durdurma kararına karşılık olarak serbest ticaret anlaşmasını kaldıracağını açıkladı. İki ülke arasındaki…

17 Mayıs 2024 17:56

Menzil’in Karasu’daki tatil köyü tartışmaların odağında: Neden yıkılmıyor?

Sakarya'nın Karasu ilçesi Denizköy sahilinde bulunan Menzil cemaatine ait olduğu iddia edilen 'tatilköyü' tartışmalara yol…

17 Mayıs 2024 17:47
Reklam