Reklam
Kategoriler: Yaşam

Köpeğe tecavüz eden adam suçluyu buldu!

Reklam

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde, köpeğe tecavüz etmeye çalışırken yakalanan, görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından gözaltına alınan N.C. (82) ifadesinde, “Nefsime yenik düştüm” dedi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, yaşlı bir adamın, boynuna kemer bağladığı köpeğe tecavüz ederken çekildiği anlar ortaya çıkmıştı. Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kaydedilen görüntülerde yaşlı adam, boynuna kemer bağladığı köpeğe iddiaya göre tecavüz ederken yanına gelen bir kişi, “Ne yapıyorsun orada? Yaşından, başından da mı utanmıyorsun? Evimin karşısındasın. Cami var orada” diye tepki gösterdi, adama vurdu. İç çamaşırı ve pantolonunu yukarı çekerek toparlanan yaşlı adam ise, “Bir cahillik yaptık” diye karşılık verdi. Görüntüleri çeken kişi, “Polis çağırayım mı?” derken, yaşlı adam ise “Yok” yanıtını verdi.

Dün yapılan araştırmaların ardından görüntülerdeki kişinin N.C. olduğu belirlendi. Polis, Darıca Abdi İpekçi Mahallesi’nde oturan N.C.’yi gözaltına aldı. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen N.C. emniyetteki ifadesinde, “Nefsime yenik düştüm. Köpeği yatırdım ama yapamadım” dedi. Gözaltına alınan N.C.’nin yakınları emniyete gelmeyerek, yaşlı adam hakkındaki soruşturma hakkında bilgi almadı. N.C. emniyetteki işlemlerin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

EV HAPSİ VERİLDİ

Gebze Adliyesi’ne sevk edilen N.C. hakkında kamu davası açılana kadar ev hapsi kararı verildi, psikolojik olarak takibinin yapılması için ise haftada bir kez hastaneye giderek, kontrolden geçirilecek.

Bu haber en son değiştirildi 31 Ocak 2018 15:50 15:50

Reklam

Önceki Haberler

Adana Demirspor taraftarı 1 Mayıs’ı selamladı

Adana Demirsporlu taraftarlar, “Her sokakta izin, bu memleket bizim!” ve “Working Class Hero” (İşçi sınıfının…

27 Nisan 2024 09:30

Protokol skandalı: AKP’liye koltuk var CHP’liye yok!

Mardin’in Yeşilli ilçesinde 23 Nisan’da düzenlenen resmî törende AKP’li ilçe başkanına protokolde koltuk verilirken, CHP…

27 Nisan 2024 09:19

AKP Grup Başkanı Güler: Partili cumhurbaşkanı’ tartışılabilir

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, bir televizyon programında gazeteci Fatih Atik’in sorularını cevaplandırırken, yeni anayasa…

27 Nisan 2024 09:06

2013’ten 2023’e Türkiye’nin ekonomik seyri

Türkiye ekonomisinin 10 yıllık seyri. Türkiye kişi başı gelirde alt ligde

27 Nisan 2024 08:54

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme

Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

27 Nisan 2024 08:42

MEB “yeni müfredat” taslağını erişime açtı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) uzun süredir üzerinde çalışılan yeni müfredat taslağını kamuoyu ile paylaştı. Bir…

26 Nisan 2024 15:02
Reklam