Cemaat ve tarikatlar destek yarışına girdi!

AKP'nin ortakları olan cemaat ve tarikatlar Cumhuriyet tarihinde ilk kez açıkça seçim kararı açıklayarak gerici iktidarın yanında olduklarını beyan ediyor.

Cemaat ve tarikatlar destek yarışına girdi!

AKP eliyle beslenip tarihlerinin en büyük güçlerine ulaşan cemaat ve tarikatlar, 24 Haziran seçimleri öncesi iktidara desteklerini ilan etme yarışına girdi.

Menzil, Erenköy ve Nur cemaatinden sonra şimdi de Süleymancılar cemaati açıklama yaparak 24 Haziran’daki seçimlerde AKP ve Erdoğan’ı destekleyeceklerini açıkladı. Cemaatin açıklamasında “CHP’nin İslam dinine savaş açtığı” öne sürüldü.

Açıklama şöyle:

”Hayatı Masonik zihniyetlerle Mücadele ile dolu,Sultan Abdulhamid’in hayranı ve CHP Zihniyetinin İslam Dinimize savaş açtığı bir dönemde Kuranı Kerim Hadimi Süleyman Hilmi Tunahan (k.s) ‘ın talebeleri olarak 24 Haziran seçimlerinde Ülkemizin ve islam aleminin geleceği için sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beye başkanlık ve milletvekili seçimlerinde başarılı olmaları için Türkiye genelinde beraber çalıştığımız tüm arkadaşlarımızla birlikte destekliyeceğimizi ve tüm gücümüzle çalışacağımızı beyan eder ve kamuoyuna saygıyla duyururuz!”