AKP İzmir İl Başkanı: CHP'nin adaylarına dağlarda karar veriliyor

AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, "CHP'nin belediye başkan adayı kararı dağlarda veriliyor." dedi.

AKP İzmir İl Başkanı: CHP'nin adaylarına dağlarda karar veriliyor

AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer’e HDP’nin de destek açıklaması yapmasına ilişkin “CHP’nin belediye başkan adayı kararının nerede alındığı deşifre oldu. Sadece CHP Merkez Yönetim Kurulu’nda değil başka yerlerde de, dağlarda da karar veriliyor.” ifadelerini kullandı.

İzmir’in Nihat Zeybekci’yi beklediğini öne süren Şengül, ”İzmir bizi özlemle bekliyor. Şimdiye kadar kullanıldığını hissediyor. Belli değerlerinin suistimal edildiğini, kendilerinin çantada keklik görüldüğünü düşünüyor. İzmir çok kırgın. Bunu sokakta hissediyoruz. İzmirli bir partiye mahkum değil ve artık çözüm istiyor” diye konuştu.

CHP’nin adayına “Ben inanıyorum ki İzmir Türkiye’yi parçalamaya yönelik bir terör örgütüne destek vermeyecektir. İzmirli milliyetçidir, vatanseverdir.” diyerek tepki gösteren Şengül, “Biz söylediğimizde siyasi olarak yanlış algılanabilir ama İzmirli vatandaşımız sağduyulu baktığında bütün gerçekliği tüm çıplaklığıyla görüyor.” iddiasında bulundu, cevabın 31 Mart’ta verileceğini öne sürdü.