AKP'li adaydan denizi olmayan şehre plaj vaadi

AKP'nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Osman Zolan, seçim vaatlerini açıkladığı toplantıda, kente halk plajı yapılacağını açıkladı.

AKP'li adaydan denizi olmayan şehre plaj vaadi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve ‘Cumhur İttifakı’nın AKP’li Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, yeni dönem içi vaatleri arasında kentte “halk plajı” açmaya da yer verdi.

Denizli Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Zolan, yeni dönemde gerçekleştirmeyi hedefledikleri 258 projeyi, “Sen Ben Yok Önce Denizli” sloganıyla tanıttı.

Projelerini açıklayan Zolan, “Denizli’miz, önümüzdeki 5 yıllık hizmet döneminde de yaşamaktan mutluluk duyacağınız, tüm ihtiyaçlarınızın karşılandığı bir şehir olacak inşallah. Bunu da yine sizlerle birlikte el ele, gönül gönüle vererek başaracağız. Çünkü bizim ortak sevdamız Denizli. Denizli’de yeni dönemde hayata geçireceğimiz halk plajından şehir stadyumuna, millet bahçesinden yeni sanayi sitesine kadar 258 projenin her biri şehrin geleceğine damga vuracak, Denizli’yi şahlandıracaktır” dedi.