AKP'li Keleş'ten açıklama: Montaj ne demek bilmiyorsunuz, avukatım tüm hakaretleri takip ediyor

Ekrem İmamoğlu ile ilgili 'FETÖ ve PKK'ya İstanbul'u birlikte yönetelim' dediği yönünde kurgulanmış videoyu paylaşan AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş, gelen tepkiler üzerine yaptığı açıklamada "Montaj ne demek bilmiyorsunuz." derken, "Hiç bir hakaret yanınıza kalmayacak, hepsini avukatımız takip ediyor. Hukuk önünde hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı.

AKP'li Keleş'ten açıklama: Montaj ne demek bilmiyorsunuz, avukatım tüm hakaretleri takip ediyor

Ekrem İmamoğlu’nun sözlerinin dün Habertürk TV’de yaptığı konuşmanın montajlanmış bir halini paylaşan ve montajın arkasındaki isim olduğu söylenen AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Elif Şahin Keleş sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Montajlı videoda, Ekrem İmamoğlu’nun “PKK’ya FETÖ’e özellikle yabancı basının Türkiye üzerine İstanbul seçimleri üzerinden tartıştığı konuştuğu meselelere ilişkin bir mesajınız olur mu” sorusuna “Gelin Türkiye’yi beraber yönetelim” dediği görülmüştü.

AKP’li Keleş, yaptığı açıklamada kendisine tepki gösterenlerin “montajın ne demek olduğunu bilmediği”ni belirtirken “Benim “kurgu” bi videoyu paylaşıma soktuğumu iddia ediyorsunuz. Bile isteye yalan söylüyorsunuz. Her mecradan binlerce küfürlü mesaj atıp, tehditler ediyorsunuz. Hayatımda böyle bir çirkinlik, böyle bir kötülük görmedim ben.” dedi.

Aldığı tepkilerden ötürü kendisine “mağduriyet” payesi de çıkaran Keleş, “Yaşadığım şeyi şöyle özetleyim: eşimden kardeşime, annemden babama çevremdeki herkes taciz altında. Bu bir şiddet. Yazılanları paylaşsam değil bir daha “kadına şiddet” konusunda konuşmak, sokağa çıkamazlar. Çok kötüler, çok kötü niyetliler, kalpleri nefret dolu!” ifadelerini kullandı.

Videonun “montaj” da olmadığını öne süren Keleş, açıklamalarını “Hiç bir hakaret yanınıza kalmayacak, hepsini avukatımız takip ediyor. Hukuk önünde hesaplaşacağız.” diyerek bitirdi.