Reklam
Kategoriler: İç Açı

AKP’li Mamak Belediyesi, IŞİD hayranından ‘görüş’ almış

Reklam

AKP’li Mamak Belediyesi’nin cihatçı IŞİD’den övgüyle bahseden Mehmet Tülüce ile “doğal tarım projesi” için görüştüğü ortaya çıktı. Belediye Başkanı Murat Köse projeyi doğruladı. Köse, “Katkı sağlayacak bir şeyi var mı diye sormak istedik görüşünü almak istedik, durum bundan ibaretti” diye konuştu.

AKP’li Mamak Belediyesi, IŞİD hayranı olduğunu sosyal medya üzerinden sık sık duyuran Mehmet Tülüce ile gerçekleştirilecek proje için ziyaretlerde bulunarak görüş aldı. AKP’li Belediye Başkanı Murat Köse tarafından sosyal medyada “Doğal Tarım Uzmanı Sn. Mehmet Tülüce ile kentsel tasarım aşamasında olan Kıbrıs Kanyonu proje alanımızı gezdik. Tabiat harikalarının saymakla bitmediği şehrimizde meraklılarına eşsiz bir güzellik sunacak projemiz tarih ve doğaseverlerin ilgi odağı olacak” paylaşımı ile duyurulan proje kapsamında Tülüce ile Mamak ilçesinde doğal ve organik tarım için incelemelerde bulundu.

Mamak Belediyesi internet sitesinde ise “Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Doğal Tarım Uzmanı Mehmet Tülüce ile birlikte Gökçeyurt Mahallesi’nde hayata geçirilecek tarım projeleri alanlarını gezdi” şeklinde bir duyuru yayımlandı.

Birgün’den İsmail Arı’nın haberine göre, Tülüce’nin ise IŞİD hayranı olduğu ve sosyal medya hesabından IŞİD’e övgüler sıraladığı ortaya çıktı.

Tülüce, IŞİD’i ılımlı bulduğunu belirterek sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “IŞİD’i gayet ılımlı bulduğumu belirtmek isterim. Klasik fıkhı ve eski islam devletleri çok daha sert” ifadelerine yer verdi.

Tülüce. 2016 yılında sosyal medya hesabından, “Kusura bakmayın beyler! Eli kanlı tüm gavurlar IŞİD’e çullanmışken IŞİD’e sövmemi beklemeyin” paylaşımını yaptı.

Tülüce, IŞİD’in katliamlarına iman gücü nitelemesi yaparak “Tüm dünya bir oldu IŞİD ile baş edemiyor. İman gücü karşısında modern silahlar işlemiyor” ifadelerini kullanarak yaptığı bir başka paylaşım da dikkati çekti.

Tülüce, 2015 yılında ise yine sosyal medya hesabından, “IŞİD başarılı oluyor. İnançla doğru strateji ve taktik bir arada. Oysa senin subayın, benim savaşta ne işim var diyor” şeklinde paylaşım yapmıştı.

Belediye Başkanı Murat Köse, “Bunlardan haberimiz yoktu. Sosyal medyadan gördüğümüz bir kişi ve bu alanda uzmanlarla alakalı görüşmek istedik, yeni öğrendik. İnsanların geçmişini araştıramıyoruz, biz de öğrenmiş olduk. Katkı sağlayacak bir şeyi var mı diye sormak istedik görüşünü almak istedik, durum bundan ibarettir” dedi.

Reklam

Önceki Haberler

Diyanet’in bu sefer de özel yemek menüsü ortaya çıktı: Haftanın dört günü kebap, iskender, biftek…

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Elazığ'da aday din görevlileri için düzenlediği yemek ihalesinde kurumun "özel yemek" listesi…

4 Mayıs 2024 12:58

Erdoğan İsrail’le ticaret şampiyonu MÜSİAD’a konuştu: Tek gayemiz Netanyahu hükümetini ateşkese zorlamak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabulünde açıklamalarda bulundu. İsrail ile ticaretin durdurulması kararına…

4 Mayıs 2024 11:35

İşçi Filmleri Festivali’nde sansür: ‘Kanun Hükmü’ belgeseline yine yasak getirildi

19.Uluslararası İşçi Filmleri Festivali’nin Ankara programında açılış filmi olarak belirlenen Yönetmen Nejla Demirci’nin yönetmenliğini yaptığı…

3 Mayıs 2024 17:04

Gazeteci Barış Terkoğlu’na hapis cezası

Cumhuriyet yazarı gazeteci Barış Terkoğlu, Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek’in şikayeti üzerine, 'terörlede mücadele görev…

3 Mayıs 2024 16:02

Can Atalay’ın odasına İyi Parti’li vekil yerleşti

TİP'li Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldüğü için yerleşemediği odası boşaltıldı. Boşaltılan odaya İYİ Partili Erhan Usta…

3 Mayıs 2024 14:21

Erdoğan’ın bir günlük koruma maliyeti 6,7 milyon TL’ye ulaştı

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma ordusu için yılın ilk üç ayında 616 milyon TL harcanarak bir…

3 Mayıs 2024 14:03
Reklam