Reklam
Kategoriler: Sol Şerit

Bağımsız Komünist Adaylar’dan sandık müşahitliği çağrısı

Reklam

Bağımsız Komünist adaylar 31 Mart yerel seçimleri için İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Sakarya’da müşahitlik örgütlenmesinin başladığını duyurarak sandıkları terk etmeme çağrısında bulundu.

“Komünistlerin oylarını korumaları için ve olası oy hırsızlıkları ya da usulsüzlüklere karşı sandık başlarındaki varlığımız elbette büyük önem taşımaktadır.” ifadelerine yer verilen açıklamada “İstanbul’da Aysel Tekerek, Gaziantep’te Sibel Altıntaş, Sakarya’da Murat Taksim ve İzmir’de Deniz Tütmez için müşahit çalışmasına katılalım. Oylarımıza sahip çıkalım.” denildi.

Bağımsız Komünist Adaylar’ın sandık müşahitliği çağrısı şöyle:

“31 Mart 2019 günü oyumuzu kullandıktan sonra sandıkları terk etmiyoruz. Bağımsız Komünist Adayların İstanbul, İzmir, Gaziantep ve Sakarya’daki müşahit örgütlenmesi başlamış olup, tüm seçmenlerimizi ve dostlarımızı bu çalışmaya davet etmekteyiz.

Sandık başlarında siyasi partiler ile birlikte bağımsız adayların da müşahitleri görev almakta, seçim güvenliği, oy sayımı ve güvenli seçim ortamı ile ilgili gözlemci olabilmektedir.

Komünistlerin oylarını korumaları için ve olası oy hırsızlıkları ya da usulsüzlüklere karşı sandık başlarındaki varlığımız elbette büyük önem taşımaktadır. Geçmiş seçimlerde yaşananlar müşahitliğin, hele ki Bağımsız Komünist Adaylar adına yapılacak bu çalışmanın ne kadar büyük bir önem taşıdığını bizlere göstermektedir.

İstanbul’da Aysel Tekerek, Gaziantep’te Sibel Altıntaş, Sakarya’da Murat Taksim ve İzmir’de Deniz Tütmez için müşahit çalışmasına katılalım. Oylarımıza sahip çıkalım.

Müşahit olmak için Bağımsız Komünist Adaylar’ın sosyal medya hesapları üzerinden iletişim kurabilir ya da Türkiye Komünist Hareketi il ve ilçe örgütleri ile temas edebilirsiniz.

İletişim: 0541 515 1920”

Bu haber en son değiştirildi 23 Mart 2019 18:31 18:31

Reklam

Önceki Haberler

Laiklik Meclisi, Nisan ayı laiklik ihlalleri raporunu yayımlandı

Laiklik Meclisi tarafından her ay düzenli olarak hazırlanan 'laiklik ihlalleri raporu' Nisan ayı için yayımlandı.…

8 Mayıs 2024 17:55

Slovakya Başbakanı Fico: Avrupa Birliği, Ukrayna konusunda anlamlı bir çözüm planı sunamıyor

Slovakya Başbakanı Fico yaptığı açıklamada, Avrupa Birliği'nin Ukrayna konusunda anlamlı bir çözüm planı sunamadığı belirterek…

8 Mayıs 2024 16:59

Kayyum bürokratlarına çifte maaş: Misafirhane otel olmuş

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyumlar döneminde il dışından atanan ve kentte ''ithal bürokrat'' olarak alınan bazı…

8 Mayıs 2024 16:53

Yargıtay Başkanı seçiminin 35’inci turunda da sonuç çıkmadı

Yargıtay Başkanlığı için bugün yapılan seçimin 35'inci turundan da sonuç alınamadı. Seçimlere, 13 Mayıs Pazartesi…

8 Mayıs 2024 16:48

Purmo işçileri TİS görüşmelerinin sonuçsuz kalmasıyla greve çıktı

Birleşik Metal-İş Sendikası'na üye işçiler, toplu sözleşme görüşmelerinin olumsuz sonuçlanmasının ardından İzmir Kemalpaşa’da yer alan…

8 Mayıs 2024 16:45

Yargıtay Başkanvekilliği görevine Ahmet Ömeroğlu seçildi

Yargıtay Büyük Genel Kurulunca, Birinci Başkanvekili ve Ceza Genel Kurulu Başkanı Eyüp Yeşil'in yaş haddinden…

8 Mayıs 2024 16:40
Reklam