CHP’nin delege seçiminde tekme tokat kavga

Kayseri'de CHP'nin bir ilçe teşkılatının düzenlediği delege seçiminde üyeler tekme tokat birbirine girdi.

CHP’nin delege seçiminde tekme tokat kavga

Geçtiğimiz Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi İlçe Teşkilatı tarafından Mahalle Delegeliği seçimi gerçekleşti. Oy sayma işlemi sonrası ise 33 kişinin olduğu mahallede 42 oy çıkınca salonda bir anda arbede yaşandı.

Çıkan kavga ve usulsüzlük sonrası seçim iptal edildi. 1760 üyeden 372 delege seçileceği ve avukat Ceren Demir ile Erkan Karabulut’un yarıştığı CHP Kocasinan bölgesinde ise mevcut başkan ve aday Erkan Karabulut’un listesi seçimden galip çıktı.

“KAYSERİ’Yİ TERK EDİN”

Yerel Deniz Postası isimli internet sitesinin haberine göre, darp edildiğini söyleyen CHP’li Göktan Sezer de Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi’ne giderek kendisini kemerle ve tekme, tokat döven iki CHP’liden şikayetçi oldu.

Sezer, karakoldaki ifadesinde, “Seçim sonucunda usulsüzlük yapıldığı gerekçesiyle seçim iptal edildi. Ben ve arkadaşım Uğur Karakuş, eşyalarımızı almak isterken, CHP meclis üyesi Halil Yağmur ile CHP ilçe yöneticisi Seçkin Yağmur bizleri yanlarına çağırdılar. Annemize küfür edip, ‘Kayseri’yi terk edin, burada barındırmayacağım’ diyerek bana ve arkadaşıma saldırdılar, tekme tokat darp ettiler. Halil Yağmur’un elinde kemer vardı, bu kemerler her ikimize de vurdu, arkadaşımla neye uğradığımızı anlayamadık. İkisinden de şikayetçiyim” şeklinde konuştu.

CHP’li Seçkin Akıncı da “Tiranlığa doğru giden yolda demokrasi savaşı kutsaldır. Omurgasız milletvekili ve ekibinin açıkça yaptığı hırsızlık gün yüzüne çıktı ve demokrasi isteyenlerin direnişiyle karşılaştı. Ortalığı karıştırmaya çalışıyorlar” ifadelerini kullandı.