Erdoğan: CHP'nin Ankara adayı aynı zamanda vergi kaçakçısıdır

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’da Ankapark’ın açılışında CHP'ye ve CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'a yüklendi.

Erdoğan: CHP'nin Ankara adayı aynı zamanda vergi kaçakçısıdır

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Ankara’da Ankapark’ın seçim mitingine dönüşen açılış töreninde konuştu.

Açıklamalarında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hatay’da baraj yok” açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, televizyonlara Hatay’daki bütün barajların yayınlanması yönünde talimat verdiğini ifade etti.

CHP’nin adayı Mansur Yavaş’la ilgili “sahte senet” iddialarını da es geçmeyen Erdoğan, “Ankara’yı rastgele ellere teslim edemeyiz. Ankara’yı sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. İstiyoruz ki Ankara emin ellerde ‘devam’ desin.” dedi.

Erdoğan’ın konuşmasında konuyla ilgili bölümler şöyle:

“Siyaset özünde rekabettir, bir hizmet yarışıdır. Ama yalan değil. Yalandan daha büyük bir felaket olmaz. İşte ben Hatay’da 6 tane baraj yaptığımızı söylüyorum, ana muhalefetin başındaki zat Antalya’da diyor ki “Hatay’da baraj yok ki” diyor. Eline diline dursun ya. Bana diyorsun ki bunun bir danışmanı yok mu? Bunu sana tavsiye ediyorum, senin bir defa kılavuzun kim ona bak. Bunun kılavuzu karga. Ve bütün her şeyiyle, televizyonlara da talimatı verdim. Dedim bizim oradaki Hassa’daki Reyhanlı’daki bütün barajlarımızı yayınlayın, görsün. Akşam yalan, sabah yalan. Biz bunun bu yalanları sebebiyle aldığımız tazminatlardan artık bıkar hale geldik. “

“PANDORA’NIN KUTUSU AÇILDI”

Ankara adayımız 5 dönem Kayseri belediye başkanlığı yapan Mehmet Özhaseki kardeşimiz… Ankara’yı rastgele ellere teslim edemeyiz. Sahte imzalarla senet imzalayanlara teslim edemeyiz. İstiyoruz ki Ankara emin ellerde ‘devam’ desin. Bizim gizli saklı hiçbir işimiz yok, peki muhalefet ne yaptı? Gittiler atruşka ittifakı kurdular. Bu ittifakta her türlü alengirli işler var ama dürüstlük samimiyet yok. Asıl ortağın kim olduğunu gizlemeye çalıştılar. Kafasını kuma gömen deve kuşu misali milletin gerçeği görmeyeceğini zannettiler. Bize saldırarak bize hakaret ederek şu 10 günü kurtarabileceklerini düşünüyorlar. Artık Pandora’nın kutusu açıldı. Millet ne olduğunu gördü. güneşi balçıkla sıvayamazsınız. Ankara’da çevirdiğiniz dolapları bu milletin gözünden kaçıramazsınız.

“CHP’NİN ADAYI SAHTE SENET CAMBAZI”

Ankara artık CHP’nin Ankara Büyükşehir adayının sahte senet cambazı olduğunu öğrendi. Ayrıca vergi kaçakçısıdır. Matruşka ittifakının Ankara adayının ne olduğunu çarfaş çarşaf ortaya dökülüyor. Benim milletim bu ittifaka ve ortaklarına derslerini sandıkta verecektir. Ne bu ittifaktan ne de defolu adayından Ankara’ya fayda gelirdi. CHP’nin ve yandaş meslek odalarının engellemesine rağmen başkentimizi layık konumuna taşıdık.”