Reklam
Kategoriler: İç Açı

Erdoğan İstanbul’u kaybettiğini ‘kabul etti’

Reklam

AKP’nin Twitter hesabından bugün Tayyip Erdoğan imzasıyla bir seçim değerlendirmesi yayımlandı. Erdoğan değerlendirmesinde, “Bu seçimin mağlubu yoktur galibi: Bize destek versin yahut vermesin sandıkta oyunu kullanan halkımızın her bir ferdidir” ifadesini kullandı.

AKP Genel Başkanı Erdoğan AKP’nin 15 büyükşehiri kazandığını ifade ederken, “Halkımız 15’i büyükşehir olmak üzere 24 il, 536 ilçe ve 200 beldede yine AK Partimizi tercih etmiştir” ifadesini kullandı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kazanılan büyükşehirlerin arasında İstanbul’u saymadı. Cumhurbaşkanı açıklamasında sandıktan gerekli derslerin çıkarılacağına vurgu yaptı.

İL BAŞKANI KAZANDIK DEDİ

Dün ise AKP İstanbul İl Başkanı Mustafa Şenocak “Sonucu değiştirecek kadar usulsüzlük söz konusudur ve dün söylediğimiz gibi İstanbul’da kazanan AK PARTİ ve Binali Yıldırım”dır” demiş ve Binali Yıldırım’ı galip ilan etmişti.

PANKARTLAR ASILMIŞTI

Bugün ise İstanbul’un anayollarındaki üst geçitler “Teşekkürler İstanbul Gönül Belediyeciliği” kazandı ilanlarıyla dolmuş, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım ve Erdoğan’ın fotoğrafları afişlerde yan yana kullanılmıştı.

AKP’NİN KAZANDIĞI BÜYÜKŞEHİRLER

Konya, Bursa, Trabzon, Gaziantep, Erzurum, Balıkesir, Kocaeli, Samsun, Kahramanmaraş, Ordu, Malatya, Denizli, Kayseri, Sakarya, Şanlıurfa

İşte o değerlendirme:

Bu haber en son değiştirildi 2 Nisan 2019 13:39 13:39

Reklam

Önceki Haberler

İSİG Meclisi’nden genç işçiler raporu: Yoksulluk, güvencesizlik ve geleceksizlik kıskacında 2500 genç işçi yaşamını yitirdi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi son on yılda yaşanan genç işçi ölümlerinin çarpıcı verilerini…

19 Mayıs 2024 19:09

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde darbe girişimi

Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde, ordu, sabah saatlerinde başlayan bir darbe girişiminin güvenlik güçleri tarafından bastırıldığını duyurdu.

19 Mayıs 2024 18:47

“Yeni Kaledonya’nın emperyalizme karşı bağımsızlık mücadelesinin yanındayız”

Türkiye Komünist Hareketi, Yeni Kaledonya'da Fransız emperyalizmine karşı yürütülen bağımsızlık mücadelesini destekleyen bir açıklama yayımladı.

19 Mayıs 2024 18:40

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 şüpheliye tutuklama talebi

Ankara Cumhuriyeti Başsavcılığı, Ayhan Bora Kaplan suç örgütü soruşturması kapsamında aralarında emniyet görevlilerinin de bulunduğu…

19 Mayıs 2024 18:29

İran Cumhurbaşkanı Reisi’yi taşıyan helikopter kaza yaptı: Reisi ve İran Dışişleri Bakanı’na henüz ulaşılamadı

Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin konvoyundaki helikopterlerden biri kaza geçirdi. Yardım ekipleri kazanın yaşandığı bölgeye ulaşmaya çalışıyor.…

19 Mayıs 2024 18:24

Hafıza-i Beşer | 18 Mayıs 1973: İbrahim Kaypakkaya işkencede katledildi

Dört ay boyunca süren sorgulaması sırasında defalarca işkenceye maruz kaldı. Mahkemeye çıkartılmasına az bir zaman…

18 Mayıs 2024 14:47
Reklam