Sedat Peker'in adamı çağırdı, Berat Albayrak 'Formalarınızı giyin geliyorum' dedi

Bakan Berat Albayrak, Sedat Peker'e yakınlığıyla bilinen 'Trabzonlu Gençler' grubunun lideri Mehmet Fındıkçı'nın 'bayramlaşma' davetini kıramadı(!)

Sedat Peker'in adamı çağırdı, Berat Albayrak 'Formalarınızı giyin geliyorum' dedi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e yakınlığıyla bilinen ‘Trabzonlu Gençler’ isimli tribün grubunun lideri Mehmet Fındıkçı’nın ‘bayramlaşma’ davetini kabul etti.

‘Jan Başkan’ lakabıyla bilinen Fındıkçı, Twitter hesabından Bakan Albayrak’ın adını etiketleyerek “Trabzonspor sevdalısı bakanımız, geçen sefer kısmet olmamıştı. Bugün Trabzon’dasınız. Her daim sizin yanınızda olan kardeşleriniz sizinle bayramlaşmak ister. Derneğimize bekliyoruz” dedi.

Albayrak’tan Fındıkçı’ya bir kaç saat sonra gelen kısa yanıtta, “Formalarınızı giyin 14:00 de oradayım inş” denildi.

‘PEKER’ FORMALARINDAN SABIKASI VAR

Mehmet Fındıkçı, 2017 yılında Trabzonspor – Aytemiz Alanyaspor maçında tribünde bulunan bir grup çocuğa, organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker’in isminin ve bir sözünün harfleri yazan tişörtler giydirilmesi olayından 6222 sayılı kanun uyarınca tribünlerden 2 yıl men edilmişti. Koreografide “Reis Sedat Peker Bir Umuttur Yaşamak.” yazısı yer aldı. Yazı dolayısıyla PFDK Trabzonspor’a da 15 bin TL para cezası vermişti.

Albayrak’la ‘taraftar’ buluşmasının CHP Adayı Ekrem İmamoğlu’nun kentte yaptığı büyük mitingden sonra gerçekleşecek olması da dikkat çekiyor.