Reklam
Kategoriler: İç Açı

Soylu: Herkes İmamoğlu için ‘ısırır mı?’ diye düşünüyor

Reklam

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, partisinin seçim çalışmaları için semt semt dolaştığı İstanbul’da Ataşehir Trabzonlular Derneği’nin düzenlediği programa katıldı.

Burada İstanbul’da tekrarlanacak olan seçimler hakkında konuşan Soylu, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu hedef alıp şu ifadeleri kullandı:

“Bugün dünyadaki haksızlıklara karşı kimse başka yere bakmıyor, İstanbul’a bakıyor. Allah’ınızı severseniz devletin bütünlüğü için biz mücadele ederken devlete seri katil diyen bir kadını İstanbul’un yönetimine getirmek doğru değildir.”

İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanlığı dönemindeki çalışmalarını eleştiren Soylu, “Biz yaptığımız işe bakarız. Ekrem İmamoğlu’na bakıyoruz, ne yapmış Beylikdüzü’nde? Bugüne kadar bir şey yapmış olsa, biz duymuş olurduk. İyi bir ürün koymuş olsaydı millet karşılığını verirdi. Orada bir Yaşam Vadisi yaptı. Onu da yine bizim Trabzonlu Yusuf Uzun yaptı. Çimini de bu serpti onun dışında başka bir şey yok” ifadelerini kullandı.

Partisinin adayı Binali Yıldırım’a destek isteyen Bakan Soylu, İmamoğlu için çirkin ifadeler kullanmayı ihmal etmedi:

“İstanbul’u buraya teslim edip zaman kaybettirmek İstanbul’a da Türkiye’ye de İstanbul’un geleceğine de yazık olur. Onun için buradan bize güç verip, kuvvet verirseniz önümüzdeki dört yılı aşan hakikaten bir ideolojik kamplaşmaya girmeden Binali abinin o dingin herkesi kucaklayan haliyle eskiden herkes Ekrem İmamoğlu’nun kendisini kucaklayacağını düşünürken şimdi ısırır mı diye düşünüyor.”

Bu haber en son değiştirildi 13 Haziran 2019 13:34 13:34

Reklam

Önceki Haberler

AKP’li vekilden boğazda kaçak villa

AKP'li vekil Ayhan Gider’in Çanakkale Boğazı’nı gören villasının kaçak olduğu ortaya çıktı. Gider yaptığı açıklamada,…

29 Nisan 2024 09:20

AKP kulislerinde seçimin faturası kesilecek iddiası

Yarın gerçekleşecek olan seçim sonuçlarının değerlendirileceği AKP MYK'de, bazı isimlerin görevden alınacağı iddia edildi. Kulislere…

29 Nisan 2024 09:15

Mehmet Uçum’dan yeni anayasa mesajı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mehmet Uçum, yeni anayasa ile ilgili paylaşım yaptı. Van'daki irade gaspıyla ilgili paylaştığı…

29 Nisan 2024 09:00

Tepkilerin odağındaki MEB yeni müfredatı savunmak için herkesi desteğe çağırdı

MEB, tartışmalı içeriği itibarıyla kamuoyunda tepki çeken müfredat değişikliği için 'Karşı kampanya' başlattı. İl ve…

29 Nisan 2024 08:30

İzmir Tabip Odası’nın yeni yönetimi belli oldu

İzmir Tabip Odası, iki gün süren olağan genel kurun ardından yeni yönetimini belirledi. Tabip Odası…

28 Nisan 2024 23:49

Özgür Özel’in 1 Mayıs kefaleti…

Biri büyük kalabalıklardan korkuyor; diğeri soldan, sosyalist düşünceden, emekçilerin eşitlik mücadelesinden, kendisinin de eleştirilmesinden korkuyor.…

28 Nisan 2024 14:03
Reklam