ABD'nin saldırısı, Cübbeli'ye de bayram ettirdi

ABD'nin gerçekleştirdiği hava saldırısıyla Kasım Süleymani'yi öldürmesi, AKP ve gerici çevrelerde büyük mutluluğa neden oldu.

ABD'nin saldırısı, Cübbeli'ye de bayram ettirdi

İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin ABD’nin hava saldırısında öldürülmesi, AKP destekli İsmailağa cemaatinin “hoca”larından Ahmet Mahmut Ünlü’yü de sevindirdi.

Sosyal medya hesaplarından yazılı bir açıklama yapan Ünlü, “gebertildi” dediği Süleymani’nin ölümüyle tüm Müslümanların sürûra gark olduğunu (“sevince boğulmak” anlamında) söyledi.

Ünlü, açıklamasında “Kâsım Süleymânî ve Haşdi Şabi’nin üst düzey yedi büyük komutanının gebertilmesi bütün Müslümanları sürûra gark etmiştir. Allâh-u Te‘âlâ kabirlerini ateşle doldursun. Âmîn!” dedi.

Mezhepçilik kışkırtıp nefret kusan, şeriat heveslisi açıklamalarıyla Ünlü, daha önce Trump’ı “Allah’ın tokadı” olarak yorumlamıştı. Ünlü, ekonomik sıkıntılar için konuşurken “Göz göre göre dilimizi değiştirecekler çıt çıkaran da yok. Ondan sonra Allah da veriyor zamı, veriyor enflasyonu, develasyonu… Kimsenin bir şey anladığı yok, ne oluyor? Trump yapıyor. Ne Trump yapıyor senin nefsin yapıyor nefsin. Trump, Allah’ın tokadı” diye belirtmişti.