Çanakkale Eceabat'ta orman yangını

Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı. Yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılırken Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Yangın sebebiyle Çanakkale Boğazı çift taraflı olarak transit geçişlere kapatıldı.

Çanakkale Eceabat'ta orman yangını

Çanakkale’nin Eceabat ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladı. Yangın rüzgarın etkisiyle geniş bir alana yayılırken Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, havadan ve karadan yangına müdahale ediyor. Yangın sebebiyle Çanakkale Boğazı çift taraflı olarak transit geçişlere kapatıldı.

Çanakkale’nin Eceabat ilçesindeki ormanlık alanda saat 15.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın rüzgarın da etkisiyle geniş bir alana yayıldı.

Sözcü gazetesi’nden Mehmet Andaç’ın haberine göre, yangın nedeniyle dumanlar Eceabat ilçesini kapladı. Yangına Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait 2 uçak, 10 helikopter, 35 arozöz ve 175 personel ile müdahale ediyor. Yangının henüz kontrol altına alınmadığı öğrenildi.

BOĞAZ ÇİFT TARAFLI KAPATILDI

Çanakkale Boğazı’nın su alan uçak ve helikopterler için çift taraflı olarak transit geçişlere kapatıldığı bildirildi.