Erdoğan’ın avukatından atama kararı yorumu: Sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi

Anadolu Ajansı’nın birçok haberinde de Erdoğan’ın avukatı olarak adı yazılan Mustafa Doğan İnal, bazı atama kararlarını eleştirdi.

Erdoğan’ın avukatından atama kararı yorumu: Sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın avukatı Mustafa Doğan İnal’ın sosyal medyadan attığı mesajlar ile bazı atama kararlarını eleştirdi.17-25 Aralık yolsuzluk operasyonu günlerinden söz eden Avukat İnal, “17/25 Aralığın ilk günleri, her şey karmakarışık… FETÖ’cüler her şeyi geri getirilemez şekilde silmişler İstanbul bilişim şube müdürü F.O.K uzun uğraşlar sonucu FETÖ’cülerin ‘dönemin başbakanı’ yazan fezlekesini buldu. Hep gayretli çalıştı, ödül olarak! Bugün Diyarbakır’a gönderilmiş” ifadeleriyle, atama kararını eleştirdi.

İnal mesajlarında devamında ise, “Birçok kişide aynı şekilde sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi doğuya gönderilmiş. Ben vefa duygumun gereği ve o günleri birlikte yaşadığım bu insanların emeklerine saygı için hakkı söyleyeceğim. Lütfen zor zamanda dimdik mücadele eden insanları kırıp dökmeyin…” dedi. Erdoğan’ın avukatı İnal’ın, “Birçok kişide aynı şekilde sanki bir hükümet değişikliği olmuş gibi doğuya gönderilmiş” ifadesi dikkat çekti.