Reklam
Kategoriler: Yaşam

Kayseri’de raylarda oturan gençlere tren çarptı: 1 ölü 1 yaralı

Reklam

Kayseri’nin İncesu ilçesinde lokomotif raylarda oturan 2 gence çarptı. 16 yaşında olan gençlerden biri olay yerinde hayatını kaybederken, acılı mahalle sakinleri de Niğde yolunu trafiğe kapatarak yetkililerin önlem almasını istedi.

Edinilen bilgiye göre, İncesu ilçesine bağlı Örenşehir Mahallesi’nde meydana gelen olayda, tren raylarının üzerinde oturan 16 yaşındaki Mükremin Tangıç ile 16 yaşındaki İbrahim Özmen’e Niğde istikametine giden DE 33 087 numaralı lokomotif çarptı. Kazada Mükremin Tangıç olay yerinde hayatını kaybederken, İbrahim Özmen yaralandı.

Yaralı İbrahim Özmen, olay yerine gelen ambulansla Kayseri Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Tangıç’ın cenazesi de yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Örenşehir Mahalle Muhtarı Gökhan Yolageldi de aynı yere daha önceden de tren kazasının meydana geldiğini ve insanların hayatını kaybettiğini söyledi. Yetkililerden yardım beklediklerini kaydeden Yolageldi, üst geçit yapılmasını istediklerini ifade etti.

Bazı mahalle sakinleri de önlem alınmasını istediklerini belirterek, bir süre Niğde-Kayseri karayolunu trafiğe kapattı. İncesu Kaymakamı’nın olay yerine gelerek, trafik ışığı konulacağı sözünü vermesi üzerine vatandaşlar yolu yeniden trafiğe açtı.

Reklam

Önceki Haberler

ÖZEL HABER | Okullarda gericilik hız kesmiyor: Zil sesi yerine ilahi çalıyorlar

Niğde Merkez'de bulunan 19 Mayıs Ortaokulu'nda zil sesi yerine ilahi çalındığı ortaya çıktı.

15 Mayıs 2024 18:25

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Fico'nun hayati tehlikesinin bulunduğu…

15 Mayıs 2024 18:13

Floransa’da öğrenciler Filistin için eylemlere başladı

Floransa’da üniversite öğrencileri İsrail’in Filistin’de soykırımına karşı San Marco meydanında işgal eylemine başladı. Filistinli Gazeteci…

15 Mayıs 2024 18:07

İrlanda, Filistin devletini tanıyacağını açıkladı

İrlanda, birkaç ülkeyle ortak şekilde Filistin devletini tanımak için görüştüklerini, bu ay bitmeden Filistin devletini…

15 Mayıs 2024 16:55

Kamuda tasarruf Diyanet’e işlemedi: Lüks otelde toplantılara devam

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tasarruf planını anlatırken “Kamuda toplantı artık lüks otellerde yapılmayacak”…

15 Mayıs 2024 16:50

Gericilik okullarda sınır tanımıyor: ÇEDES kapsamında Kuran kursu açtılar

Samsun’da bulunan bir okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersliği adı altında Kuran Kursu sınıfı…

15 Mayıs 2024 16:45
Reklam