Öğrenciler bilet fiyatlarına isyan etti, Vali 'ben de mağdurum' dedi

Erzurum Valisi Memiş, Atatürk Üniversitesi öğrencilerinin uçak ve otobüs bilet fiyatlarıyla ilgili şikayetine “Emin olun bu konuda ben de mağdurum." diyerek yanıt verdi, maaşının yarısının biletlere gittiğini öne sürdü.

Öğrenciler bilet fiyatlarına isyan etti, Vali 'ben de mağdurum' dedi

’Öğrenci Buluşmaları’ programı kapsamında Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencileri ile bir araya gelen Vali Okay Memiş, öğrencilerin uçak bilet fiyatlarıyla ilgili şikayetleriyle karşılaştı.

Öğrenciler, “Bu rakamlarla uçağa binmemiz mümkün değil. Gidiş-dönüş bilet parasıyla biz bir ay geçiniyoruz. Hem bilet fiyatlarının yüksek olması hem de sefer sayılarının yetersizliği nedeniyle insanlar otobüslere yönelmeye başladı. Hal böyle olunca otobüs bulmakta bile güçlük çekiyoruz” dedi.

“MAAŞIMIN YARISI”

Erzurum Ajans‘ta yer alan habere göre öğrencilere hak veren Vali Okay Memiş, “Emin olun bu konuda ben de mağdurum. Ailem Ankara’da yaşıyor. Onların gidip gelmesi benim maaşımın yarısına mal oluyor. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Umuyorum en kısa süre içinde sonuç alacağız” dedi.