Reklam
Kategoriler: Medya

Parlatma işi Serdar Ortaç’a kaldı: Muhteşemiz, daha iyisi yapılamazdı

Reklam

AKP’nin yayın organlarından Sabah gazetesi, koronavirüs salgını sonrası iktidarın sağlık sistemini ve ekonomi politikalarını güzelletmek için Serdar Ortaç’ı buldu.

Sabah muhabiri Tuba Kalçık, AKP’ye ve Erdoğan’a olan hayranlığını her seferinde dile getirmesiyle bilinen ve Ahmet Kaya’ya yaptığı saldırıyla hatırlanan Ortaç’ı “son dönemde yaşadığı zorluklar” nedeniyle aradığını belirtti.

Kalçık’ın aktardığına göre, ödemelerinin çok olduğunu, bu yüzden de zorlandığını söyleyen Ortaç, “Halkbank’tan kredi de çekmiştim ama Allah razı olsun yöneticilerimizden, onlar sayesinde kamu bankasından aldığım kredim Haziran’a kadar ertelendi. Bankaya dilekçe verdim ve kredimi ertelediler. Aynı özveriyi özel bankalardan da bekliyorum. Müşterilerine böyle yaklaşmaları gerekiyor. Başkan Erdoğan’ın özel bankalara eleştirisine sonuna kadar katılıyorum. Özel bankalar şu an elini taşın altına koymayacaksa ne zaman koyacak? Bakın Halkbank, hem faizi uygun oranda verdi, hem de erteledi.” dedi.

Türkiye sağlık alanında ne kadar başarılı olduğunu da dünyaya bir kere daha gösterdiğini öne süren Ortaç, “Şehir hastanelerimizle, sağlık alanındaki başarılarımızla ne kadar övünsek az. Başkan Erdoğan, tüm dünyanın takdirini topladı. Geçmişte bazıları diyordu ya ‘Ne gerek var bu kadar çok yataklı hastanelere?’ diye. Bakın işte ne kadar gerekliymiş şimdi çok daha iyi anladık. Muhteşem bir noktadayız sağlık alanında. Bundan daha iyisi yapılamazdı. Geleceği okuyarak bu projeleri hayata geçirdiler. Şehir hastanelerine itiraz edenlerin ne kadar haksız olduğunu herkes görüyor. Başkan Erdoğan her şeyin en doğrusunu yaptı. Buradan tüm sağlık çalışanlarımıza da Sağlık Bakanımıza da çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sabah gazetesi ekonomik krizin milyonlarca emekçiyi derinden etkilediği geçtiğimiz yıl da Ortaç’ı sayfalarına taşımıştı. Ortaç, bu röportajında “İnsanlar tüp gaz kuyruğuna girerdi. Ben hatırlıyorum o eski dönemleri. Şimdi çok şükür bunları yaşamıyoruz. Biraz şükretmeyi bilmeliyiz.” demişti.

Bu haber en son değiştirildi 24 Nisan 2020 10:28 10:28

Reklam

Önceki Haberler

Yurtsever gazetesinin 8. sayısı çıktı: İşte 22 yıllık AKP iktidarı!

Aylık olarak yayımlanan Yurtsever gazetesinin 8. sayısı "İşte 22 yıllık AKP iktidarı" manşetiyle ve 1…

15 Mayıs 2024 09:27

ÖZEL HABER | Yandaşlara kaynak tasarruf tanımıyor: MEB eğitimleri özel otellerde!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sürekli yapılan hizmet içi eğitimler, bugüne kadar Öğretmen Evleri’nde ve Hizmet…

15 Mayıs 2024 09:00

GÖRÜŞ | Av. Doğan Erkan: AKP yeni anayasa yapabilir mi?

AKP’nin iktidar öncesi ve ilk iktidarı dönemi siyasal/ideolojik programının asıl kaynağını göremeyen kesimler bir tarafa…

15 Mayıs 2024 08:00

RÖPORTAJ | Üniversite ve liseli gençlik iddialı: Çaresiz olmadığımızı göstermek için bir araya geliyoruz

"Laiklik başlığı gençlik adına en kritik başlıklardan biri. Çünkü laikliğin hedef alınmasının temel sebeplerinden birisi…

15 Mayıs 2024 07:25

Yeni Ülke dergisinin 29. sayısı “Devlet ve İktidar” dosya konusu ile çıktı

İki aylık fikir dergisi Yeni Ülke'nin 29. sayısı yayımlandı.

14 Mayıs 2024 22:36
Reklam