AKP'li vekilin danışmanının uyuşturucu kullandığı görüntüler ortaya çıktı!

AKP'li vekil Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu’nun otomobilinde uyuşturucu kullanırken kaydedilen görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

AKP'li vekilin danışmanının uyuşturucu kullandığı görüntüler ortaya çıktı!

Sosyal medya platformu Twitter’da “AKP Çocukları” adlı hesabın paylaşımlarıyla, AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın özel kalemi/danışmanı olduğu iddia edilen Kürşat Ayvatoğlu’nun otomobilinde uyuşturucu kullanırken kaydedilen görüntüler ortaya çıktı.

Hesap, AKP İzmir Milletvekili olan Hamza Dağ’ın özel kalemi/danışmanı olduğu öne sürülen Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili bir dizi paylaşım yaptı.

Paylaşımlarda Ayvatoğlu’nun AKP’li vekil Hamza Dağ’dan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya uzanan birçok fotoğrafı da yer aldı.

AKP’li vekilin danışmanı olduğu öne sürülen Ayvatoğlu’nun uyuşturucu kullandığı görüntülerin ortaya çıkması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ‘uyuşturucu ile mücadele’ açıklamalarını akla getirdi. Söz konusu Ayvatoğlu ile kendisinin de fotoğrafı olan Bakan Soylu, uyuşturucu ile mücadeleyi “Çatır çutur devam” diyerek duyurmuştu…

Soylu’nun o paylaşımı şöyle:

Ayvatoğlu’nun Erdoğan, Soylu ve Hamza Dağ ile olan  fotoğrafları:

Ayrıca paylaşımlarda Ayvatoğlu’nun satışa çıkardığı ultra lüks araçlarının da satış fotoğrafları yer aldı. Ayvatoğlu’nun uyuşturucu içtiği an kaydedilen videosu ise sosyal medyada gündem oldu. O anlar şöyle görüntülendi:

“AKP Çocukları” adlı hesabın paylaşımları ise şöyle:

Lüks araçlarını satışa çıkarmış:

Söz konusu uyuşturucu kullanırken kaydedilen görüntüleri şöyle paylaşılmış:

Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanlarından Muhammed Doğan, Ayvatoğlu’nun Meclis kadrosundaki danışmanlardan olmadığını açıkladı.