Bağcılar'da taciz iddiası: Mahalle sakinleri sokağa döküldü

İstanbul Bağcılar'da iki çocuğu evine davet ederek tacizde bulunduğu iddia edilen kişi, olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından evden kaçtı.

Bağcılar'da taciz iddiası: Mahalle sakinleri sokağa döküldü

İstanbul’un Bağcılar ilçesinde iddiaya göre; yaşları 13 ve 15 olan iki erkek çocukla yaşadığı eve giden A.S., çocuklardan birine taciz girişiminde bulundu.

Dün saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda evde bulunan diğer çocuk ise o anları cep telefonu ile kaydetti. Daha sonra kaydedilen görüntülerin yayılması üzerine A.S., evden hızla uzaklaştı.

Görüntüleri izleyen mahalle sakinleri ayaklanarak A.S.’nin yaşadığı evin önünde toplandı. A.S.’yi evde bulamayan vatandaşlar, kaldığı eve zarar vererek yakmak istedi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, öfkeli mahalleliyi sakinleştirmek istedi. Mahallelinin sakinleşmemesi üzerine polis, uyarı ateşi açtı. Polis ekiplerinin uyarısının ardından mahalle sakinleri dağıldı.

Öte yandan iki çocuğu taciz ettiği iddia edilen A.S.’nin eşinden boşandığı ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Polis ekipleri, kaçan A.S.’yi yakalamak için çalışma başlattı.