Elleri kelepçeli, başında poşetle ölü bulunan Ukraynalı kadının ölümüne 'intihar' dendi!

Habere göre; kelepçe siparişi veren Novytska, önce tek elini kelepçeledi. Ardından çöp poşetini kafasına geçirdi ve bir iple boğazına bağladı. Daha sonra diğer elini arkaya atarak, kelepçeli olan eli ile kelepçesiz olan elini kelepçeledi.

Elleri kelepçeli, başında poşetle ölü bulunan Ukraynalı kadının ölümüne 'intihar' dendi!

İHA, Bodrum’da elleri kelepçeli, başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulunan Ukraynalı Kristina Novytska’nın ölümünün ‘büyük ihtimalle’ intihar olduğunu ileri sürdü. Yeni Şafak haberi olduğu gibi yayımladı ve tepkiler peş peşe geldi.

Habere göre; kelepçe siparişi veren Novytska, önce tek elini kelepçeledi. Ardından çöp poşetini kafasına geçirdi ve bir iple boğazına bağladı. Daha sonra diğer elini arkaya atarak, kelepçeli olan eli ile kelepçesiz olan elini kelepçeledi. Bu ifadeler, Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının üzerinde durduğu ihtimal olarak sunuldu.

Yeni Şafak sosyal medyada haberi, “Bodrum’da elleri kelepçeli, başına poşet geçirilmiş şekilde ölü bulunan Kristina Novytska’nın ölümündeki sır perdesi aralanmaya başlandı. Kristina Novytska’nın büyük bir ihtimal intihar ettiği öğrenildi” başlığıyla yayımladı. O paylaşım şöyle:

İntihar edecek bir kişinin, neden böyle bir yol seçtiğine ilişkin haberde herhangi bir ifade yer almadı. Haberdeki bu iddialar sosyal medyada büyük tepki çekti.