Kılıçdaroğlu'ndan halka: Hele bu kışı bir atlatalım, gerisi kolay

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a 'kara kış fonu' kurması çağrısı yaptı, halka da 'Hele bu kara kışı bir atlatalım, gerisi kolay' diye seslendi.

Kılıçdaroğlu'ndan halka: Hele bu kışı bir atlatalım, gerisi kolay

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından “Zor bir dönemecin eşiğindeyiz halkım. Önümüz kara kış, ayaz. Zam fırtınası geliyor. Bu kışı en az hasarla atlatmamız için, bu videom bir mücadele çağrısıdır. İnancım o ki; size bunları eden elbette bulur, bulacak!” diyerek bir video paylaştı.

Kılıçdaroğlu videoda, dün kağıt toplayıcıları ile birlikte olduğunu söyleyip “Bu mafya iktidarı, şimdi de onların parasına göz dikmiş. Para dediğime bakmayın, karın tokluğuna göz dikmiş. Baskınlar yapılıyor, çöplerden topladıkları kağıtlar gasp ediliyor. Sonra o kağıtlar büyük şirketlere satılıyor. Gerçekten de korkunç. Bu insanlar sabahın köründe kalkıp yollara düşüyor. ‘Ya nasip’ diyerek o çekçeklerle onlarca kilometre yürüyorlar. İnanılmaz ama bunlar o küçücük paraya bile göz dikmiş durumdalar, doymuyorlar. Buradan bu saray iktidarı ve şürekasına seslenmek istiyorum: Bakın bu iş sizi aşar, bu mesele sizi bitirir, yemin ederim ki nefes aldırmam size. Hele o garibanlara haksız hukuksuz bir baskın daha yapın, görün olacakları” ifadelerini kullandı.

“Bu zulmeden zorba iktidar gidicidir” diyen Kılıçdaroğlu “Gittikleri andan itibaren çok hızlı bir düzelme göreceksiniz. Türk liramız hak ettiği değeri hemen kazanmaya başlayacak, ülkeye hızla yatırımlar akacak, fiyatlar düşmeye başlayacak. Alım gücümüz ve hanedeki huzurunuz artacak, hem de çok hızlı bir şekilde. Hele bu kara kışı bir atlatalım, gerisi kolay” diyerek sözlerini tamamladı.