Erdoğan: Alışmadığımız bir süreç, bizi eve hapsettiler

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, koronavirüse yakalanmasıyla ilgili konuşurken "Ben bu istirahatlere falan alışık değilim, bizi eve hapsettiler" dedi.

Erdoğan: Alışmadığımız bir süreç, bizi eve hapsettiler

Koronavirüse yakalandığını açıklayan AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP Gençlik Kolları’nın Maraş’taki etkinliğine telefonla bağlanarak sağlık durumuyla ilgili “bilgi” verdi.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal’ın etkinlikte telefonla aradığı Erdoğan, “Sevgili genç kardeşlerim, şu anda malum bu vaka nedeniyle alışmadığımız bir sürecin içindeyiz. Bu da bir istirahat. Ben bu istirahatlere falan alışık değilim. Şimdi böyle bir durum oldu, yani bizi eve hapsettiler. Fakat bu hapis hayatından da kurtulacağız inşallah. Şu anda doktorlarımız, fazla uzun sürmez diyorlar çünkü bu Omicron uzun sürmüyor diyorlar. Şu anda evde istirahatteyim, çalışıyoruz ve sizlerle en azından telefon vasıtasıyla da olsa görüşme fırsatını buldum.”

Erdoğan “Kahramanmaraş, Türkiye genelinde büyük bir oy patlamasını sandıklarda gerçekleştirecek potansiyele sahip. Şimdiden durmak yok, yola devam diyoruz” diye devam etti.