Reklam
Kategoriler: İç Açı

Kurtulmuş’tan Filistin açıklaması: İslam dünyasının sessizliği kahrediyor

Reklam

AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ÖNDER İmam Hatipliler Derneği isimli gerici yapılanmanın, Üsküdar Belediyesi Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’nde düzenlenen iftar programında konuştu.

İsrail güçlerinin Filistin’de Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarını “kınayan” Kurtulmuş, “Maalesef her sene olduğu gibi işgalci siyonist rejim bu sene de Mescid-i Aksa’ya saldırmayı kendisi için bir hedef olarak seçmiştir. Maalesef sadece gençlere karşı değil, yaşlı ve biçare insanları iterek, kakarak, camiyi basarak, onları camiye sokmayarak hakaret etmekte, zulmetmektedir” dedi.

Kurtulmuş, “İnsanı kahredense bu zulümler karşısında hem İslam dünyasının sessizliği hem de dünyanın ikiyüzlü tarafgirliğidir. Bu iftar sofrasında Filistinli kardeşlerimiz de sizden, Türkiye’den dua bekliyor, yardımlarınızı, desteklerinizi bekliyor. Kalben Filistin davasının yanında olduğumuzu göstermemizi de bizden bekliyorlar. İnşallah başkenti Kudüs olan, özgür, tam manasıyla özgür bir Filistin Devleti’nin kuruluşuna şahit olmak bu topluluğun da hayallerinden birisidir, hedeflerinden birisidir. Allah bizlere bütün güzel hedefleri gerçekleştirmeyi nasip etsin” diye konuştu.

Reklam

Önceki Haberler

Yurtsever gazetesinin 8. sayısı çıktı: İşte 22 yıllık AKP iktidarı!

Aylık olarak yayımlanan Yurtsever gazetesinin 8. sayısı "İşte 22 yıllık AKP iktidarı" manşetiyle ve 1…

15 Mayıs 2024 09:27

ÖZEL HABER | Yandaşlara kaynak tasarruf tanımıyor: MEB eğitimleri özel otellerde!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından sürekli yapılan hizmet içi eğitimler, bugüne kadar Öğretmen Evleri’nde ve Hizmet…

15 Mayıs 2024 09:00

GÖRÜŞ | Av. Doğan Erkan: AKP yeni anayasa yapabilir mi?

AKP’nin iktidar öncesi ve ilk iktidarı dönemi siyasal/ideolojik programının asıl kaynağını göremeyen kesimler bir tarafa…

15 Mayıs 2024 08:00

RÖPORTAJ | Üniversite ve liseli gençlik iddialı: Çaresiz olmadığımızı göstermek için bir araya geliyoruz

"Laiklik başlığı gençlik adına en kritik başlıklardan biri. Çünkü laikliğin hedef alınmasının temel sebeplerinden birisi…

15 Mayıs 2024 07:25

Yeni Ülke dergisinin 29. sayısı “Devlet ve İktidar” dosya konusu ile çıktı

İki aylık fikir dergisi Yeni Ülke'nin 29. sayısı yayımlandı.

14 Mayıs 2024 22:36
Reklam