Selçuk Ural: Hakan askerlik için sahte belgeden hapis cezası aldı, Erdoğan’a ‘Yanınıza alır mısınız?’ dedim

Selçuk Ural, oğlu Hakan Ural’ın askerlik için sahte rapor aldığını ve bunun için hapis yattığını, bu dönemde Pınarhisar Cezaevinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan’a "Hapiste başına bir şey gelmesin" diye ricada bulunduğunu açıkladı.

Selçuk Ural: Hakan askerlik için sahte belgeden hapis cezası aldı, Erdoğan’a ‘Yanınıza alır mısınız?’ dedim

Oğlu Hakan Ural’ın askerlik için sahte rapor aldığını ve bunun için hapis yattığını söyleyen sanatçı Selçuk Ural, bu dönemde Pınarhisar Cezaevindeki Recep Tayyip Erdoğan’a “Hapiste başına bir şey gelmesin” diye ricada bulunduğunu söyledi.

Haberler.com’un YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programında konuşan Selçuk Ural, “Hakan’ın en kötü zamanlarında yanında oldum. Hakan’ı askerlik için uyarmama rağmen sahte rapor aldı sonra da 4 ay hapis cezası çıktı. Hakan’ın hapsi çıkınca Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gittim. Hakan’ın hapishanede başına bir iş gelmemesi için yanına almasını rica ettim. ‘Başına bir şey gelmesin Pınarhisar Cezaevine, yanınıza alır mısınız?’ dedim” şeklinde konuştu. Ural, cezaevinde yatan Erdoğan’ın bu teklifi kabul ettiğini fakat savcıyı ikna edemediklerini anlattı.