Reklam
Kategoriler: İç Açı

İsmail Küçükkaya: Özgür Özel adaylığını açıklayacak

Reklam

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün gerçekleştirdiği görüşmeye ilişkin soruları yanıtladı.

Halk TV programcısı İsmail Küçükkaya’ya konuşan Özgür Özel, “Kılıçdaroğlu, sitem etti mi?” şeklindeki soruya, “Hayır, hiçbir şekilde. Bizim genel başkanımız son derece kibar ve bir o kadar medenidir. İki medeni insan olarak uzun uzun sohbet ettik” cevabını verdi.

Küçükkaya’nın “Kılıçdaroğlı ‘Aday olmayı düşünüyor musunuz’ diye sordu mu size?” sorusuya cevap veren Özel, “Hayır, böyle bir soru sormadı” dedi.

Özel, şöyle devam etti: “Kemal Bey bir tek şey rica etti. ‘İkimizin arasındaki görüşmeleri kamuoyuna paylaşmayalım’ dedi.”

“Kılıçdaroğlu’ndan ne istediniz?” şeklindeki soruyu yanıtlayan Özel, şunları söyledi: “‘Sayın Genel Başkan, ben CHP’nin evladıyım. Bir tutum belgesi üzerinde çalışıyoruz. Cuma günü bunu paylaşacağım. Size de daha önce ifade etmiştim.’ dedim”

Kılıçdaroğlu’nun bunun üzerine ‘Hayırlı olsun’ dediğini belirtilirken, Özel şunları kaydetti: “Fakat, bazı gazete ve televizyonlarda beni bu tutum belgesini otellerde açıklayacağım söyleniyor. Ben bunu uygun bulmuyorum. Ben CHP’nin evladıyım, CHP benim yuvamdır. Ben bu açıklamayı burada yapmak isterim.”

Kılıçdaroğlu, Özel’in talebine ‘Uygundur’ yanıtını verdi.

Adaylık sorusuna da yanıt veren Özel, “İsmail Bey, geçtiğimiz hafta sizin yayınınıza katıldığımda resmen olmasa da fiilen genel başkan adaylığımı açıklamış oldum” dedi.

Reklam

Önceki Haberler

Sinan Ateş’in eşi açıkladı: Darbe komisyonuna isim listesi verdi

Ayşe Ateş, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in resmi görevi olmadan darbe komisyonuna isim listesi…

13 Mayıs 2024 17:14

Bir ilde daha ekmeğe zam

Edirne merkezde 7,5 liradan satılan 210 gram ekmek, gelen zamla 10 lira oldu.

13 Mayıs 2024 17:10

İBB Meclisi’nde Deniz Gezmiş tartışması

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mayıs ayı olağan meclis toplantılarının ilk oturumu Meclis 1. Başkanvekili Nuri…

13 Mayıs 2024 17:05

AKP’li Kurtulmuş’un ‘yeni anayasa’ turu sürüyor: Sırada MHP var

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 'yeni anayasa' çalışmaları kapsamında başlattığı ziyaretleri sürdürüyor. Daha önce CHP, İYİ…

13 Mayıs 2024 16:37

Soma davasının avukatı Can Atalay: İnadımız ve kararlılığımız azalmayacak

Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Can Atalay, 10 sene önce yaşanan ve Soma'da 301 madencinin hayatını…

13 Mayıs 2024 16:04

Mahkeme kaçak yapı sahiplerinin başvurusunu reddetti

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Üsküdar’daki kaçak kafe sahiplerinin İBB’nin gerçekleştirdiği yıkıma karşı açtıkları 4 davayı…

13 Mayıs 2024 15:56
Reklam