TKH Gençliği'nden yeni yıl mesajı: Özgür bir gelecek bizim ellerimizdedir!

TKH Gençliği tarafından yayımlanan mesajda "Aydınlık bir gelecek için laik ve özgür bir ülke için yeni yılda sıra bizde. Seni de sömürüye sırt çevirmeye, laiklik özgürlüktür sesini büyütmeye çağırıyoruz." denildi.

TKH Gençliği'nden yeni yıl mesajı: Özgür bir gelecek bizim ellerimizdedir!

TKH Gençliği yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Geleceğimizi çalan bir avuç patrona, tarikatçıya, emperyaliste karşı biz milyonlarız diyerek, omuza omuza vererek, memleketin aydınlık yüzü olmaya devam ederek 2024 senesini karşılayacağız.” denildi.

“Özgür bir gelecek bizim ellerimizdedir!” başlığıyla yayımlanan maesajda şunlar kaydedildi:

“Geride bıraktığımız 2023 senesi, sömürü çarklarının dönmeye devam ettiği; emekçilerin omuzlarındaki yüklerin arttığı, para hırsının arşa çıktığı, afetlerin ve krizlerin yaşandığı, tarikat ve cemaat düzenin mevzilerini kuvvetlendirdiği bir sene oldu.

Milyonlarca genç ise gelecek kaygısıyla, umutsuzlukla her geçen gün daha derin bir karanlığın içerisine itildi.

Azgın tarikatlara, düzenin bozuk çarklarına karşı umudumuz yine emekçilerin geleceğinde, eşitlik, özgürlük, bağımsızlık ve laiklik mücadelesindedir!

Şimdi ise sıra ülkenin aydınlık geleceği biricik umudu olan biz gençlerin bu kavgayı daha da büyütmesine geldi. Aydınlık bir ülke için umut olan, geleceği yaratabilecek olan bizlerin laiklik ve özgürlük mücadelesine sahip çıkma vakti geldi.

Geleceğimizi çalan bir avuç patrona, tarikatçıya, emperyaliste karşı biz milyonlarız diyerek, omuza omuza vererek, memleketin aydınlık yüzü olmaya devam ederek 2024 senesini karşılayacağız.

Aydınlık bir gelecek için laik ve özgür bir ülke için yeni yılda sıra bizde. Seni de sömürüye sırt çevirmeye, laiklik özgürlüktür sesini büyütmeye çağırıyoruz.

Özgür bir gelecek için şimdi TKH Gençliği saflarında mücadeleye!

Umutsuz değil, örgütlü olacağız! Geleceğimizi birlikte kuracağız!

2024 yılı eşitlik, laiklik, bağımsızlık ve sosyalizm mücadelesini büyüttüğümüz yıl olacaktır!”