TKH'den Akşener'e yanıt: Esas sen halkın sınavından kaldın

Türkiye Komünist Hareketi (TKH) Meral Akşener'in bugünkü Meclis konuşmasında sarf ettiği sözlere dair bir açıklama yayımladı. Yapılan açıklamada "İşçinin karşısında olan, halkın sınavından kalanlar 'milletin' geleceğinde de kendine yer bulamaz" denildi.

TKH'den Akşener'e yanıt: Esas sen halkın sınavından kaldın
Türkiye Komünist Hareketi (TKH) İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugünkü Meclis konuşmasında sarf ettiği sözlere dair bir açıklama yayımladı.
TKH’den yapılan açıklamada “Sola akıl vermeye uğraşanlar kervanına katılan Akşener, ‘Eminim Manifesto’yu da, Kapital’i de okumamıştır, salaklar. İmtihan edebilirim’ diyerek siyasal histerisini ortaya koymuştur” denildi.
“Akşener’in imtihan yapma ehliyeti bulunmamaktadır” denilen açıklamada  “Çünkü kendisi çoktan halkın sınavından kalmıştır. Her türlü siyasal manevrayı “ittifak” siyasetine sokuşturan Akşener’in kurnazlığa çalışan aklı siyasal basiretsizliğinin üstünü örtemez” ifadeleri kullanıldı.
TKH’den yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde:
İyi Parti lideri Meral Akşener bugünkü Meclis konuşmasında takındığı tavır ve kullandığı sözler esas niyetini ortaya koyan itiraflardır. Sola akıl vermeye uğraşanlar kervanına katılan Akşener, “Eminim Manifesto’yu da, Kapital’i de okumamıştır, salaklar. İmtihan edebilirim” diyerek siyasal histerisini ortaya koymuştur. 
Akşener’in imtihan yapma ehliyeti bulunmamaktadır. Çünkü kendisi çoktan halkın sınavından kalmıştır. Her türlü siyasal manevrayı “ittifak” siyasetine sokuşturan Akşener’in kurnazlığa çalışan aklı siyasal basiretsizliğinin üstünü örtemez. Akşener’in bu sözleri sadece sola karşı düşmanca olan histerisinden kaynaklı değil, aynı zamanda en yakınlarının da patronların sözcüsü olmasından kaynaklıdır. 
Her ne sözcük kullanırsa kullansın Akşener’in partisinin Genel Başkan Yardımcısı Sedat Aksakallı, Agrobay ve Bayburt Holding’in avukatıdır. Direnen işçilerin karşısında olanlar patronların sözcüsünden başka bir role sahip olamaz. 
İşçinin karşısında olan, halkın sınavından kalanlar “milletin” geleceğinde de kendine yer bulamaz.