Zafer, direnen emekçinin oldu.

İstanbul Fikirtepe'de ana firma Kuzu Grup, taşeron İMK İnşaat bünyesinde Emlak Konut Şantiyesinde çalışanların verilmeyen ücretleri için başlatmış bulunduğu iş bırakma eylemi kazanımla sonuçlanmıştır.

Zafer, direnen emekçinin oldu.

Geçtiğimiz günlerde ücretlerini alamayan Kuzu Grup bünyesinde İMK inşaat bünyesinde Emlak Konut Şantiyesinde çalışan emekçilerin İnşaat ve Yapı İşçileri Sendikası bünyesinde başlattıkları iş bırakma eylemi başarıyla sonuçlandı.

İYİ-SEN bütün inşaat emekçilerine seslendi.

Kazanımla sonuçlanan iş bırakma eylemin ardından İYİ-SEN’in facebook hesabından açıklama yapıldı:

“İstanbul Fikirtepe’de ana firma Kuzu Grup, taşeron İMK İnşaat bünyesinde Emlak Konut Şantiyesinde çalışan sendika üyesi işçi arkadaşlarımızın verilmeyen ücretleri için başlatmış olduğumuz iş bırakma eylemi kazanımla sonuçlanmıştır.

Örgütlü olarak sendikasıyla birlikte mücade eden işçinin kısa süre içinde hakkını nasıl alabildiği birkez daha görülmüştür.

Hakları gasp edilen, insan onuruna aykırı barınma ve beslenme koşullarında çalışmaya mahkum edilen, işe her gün kelle koltukta başlayan, sömürünün en ağırını yaşayan, sayısı iki milyonu aşan inşaat işçisine sesleniyoruz;

YALNIZ DEĞİLSİN

SENDİKAN VAR

İYİ – SEN VAR”