AKP'li Çelik Kilis adaylarını açıkladı

AKP'nin Kilis adayları belli oldu

AKP'li Çelik Kilis adaylarını açıkladı

AKP’nin 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Kilis ilçe adaylarının kimler olduğu, Kültür Müdürlüğü konferans salonunda AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik tarafından duyuruldu.

Çelik, Türkiye’nin ekonomik ve dış politika alanındaki gücünün arttığını belirtti. AK Parti’nin her zaman büyük bir güç ve kararlılıkla ilerlediğini, karanlık güçlerle mücadele ederken aynı zamanda Türkiye’nin ekonomisini, dış politikadaki gücünü, demokrasisini ve kardeşliğini büyüttüğünü ifade etti. Çelik, bu başarıların Cumhurbaşkanı’nın liderliği ve halkın omuz omuza vererek salonları ve sokakları doldurması sayesinde gerçekleştiğini vurguladı.

Çelik, altılı masanın ilk ortaya çıktığında, altı kişinin bir araya gelerek memlekette karar alamayacağını ve yüksek bürokrasiye kimse atanamayacağını söylediğini hatırlattı. Çelik, bir bayanın kendilerine çay hazırladığını ve bu altılı masanın altısı bir araya gelse bile çay demleyemeyeceğini söylediğini belirtti. Çelik, 28 Mayıs’ta halkın iradesiyle Cumhurbaşkanı’nın yeniden seçilmesi ve Cumhur İttifakı’nın sandıktan güçlü bir şekilde çıkması sayesinde hem memleketin hem de çayın kurtarıldığını ifade etti.

Çelik, Kilis başta olmak üzere tüm Türkiye’de sandıklara güçlü bir şekilde imza atacaklarını, adaylarını sandıklardan en güçlü bir şekilde çıkaracaklarını belirtti. Çelik, demokrasi mücadelesinin yeni durağını şanla, şerefle ve başarıyla yeni yıldızlar ekleyerek geçeceklerini, salonlardaki birlik ve beraberliğin tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak ilkesinin arkasında yürüyerek siyaseti, demokrasiyi ve cumhuriyeti büyüteceklerini ifade etti.

Cumhur İttifakı’nın Kilis adayları ise şunlar oldu: Kilis’in Musabeyli ilçesi Belediye Başkan adayı Ayhan Yılmaz, Polateli İlçesi Belediye Başkan adayı Metin Polat, Elbeyli İlçesi Belediye Başkan adayı İsmail Kördeve.