Tamer Karadağlı yandaşlık yapayım derken rezil oldu

AKP'ye yakınlığıyla bilinen Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki bakımsızlığı eleştirerek CHP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösterdi. Karadağlı'nın belediyeye ait sandığı bina bakanlığına ait çıktı.

Tamer Karadağlı yandaşlık yapayım derken rezil oldu

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan oyuncu Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ne giderek binadaki bakımsızlık nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

“BELEDİYE BUNLARI GÖRMÜYOR MU?”

Binanın bakımsızlığından dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni eleştiren oyuncu, “Rezalet! Hiçbir şey yapılmamış. Gerçekten utanç kaynağı, inanamıyorum. Bina savaştan çıkmış gibi korkunç durumda. Belediye bunları görmüyor mu?” dedi.

Karadağlı’nın belediyeye tepki gösterdiği bina bakanlığa ait olduğu ortaya çıktı.

NE OLMUŞTU?

Karadağlı’nın eleştirdiği Haşim İşcan Kültür Merkezi, 2003 yılında mülkiyeti Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan araziye yapılmıştı.

Bina, 2006 yılında Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğü’ne devredilerek aynı yılın Aralık ayında Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından ortaklaşa kullanılmak üzere açılmıştı.