CNN Türk spikerinden Türkiye'deki taksicilere sert tepki

CNN Türk spikeri Türkiye'deki taksicilere sert tepki gösterdi.

CNN Türk spikerinden Türkiye'deki taksicilere sert tepki

Fransa’da Bastille Günü kutlamaları sırasında Nice kentinde yaşanan katliamın ardından kentteki taksilerin evlerine dönmek isteyenlere sabaha kadar ücretsiz taşıma kararı aldığı öğrenilmişti

CNN Türk Haber Spikeri Başak Şengül ise konu ile alakalı Twitter hesabından bir mesaj paylaştı.

basak-sengul

“Taksiler sabaha kadar bedava yolcu taşıdı. Fransa’da… Bu size bir şey hatırlatıyor mu acaba?” mesajını paylaşan Başak Şengül’e bir takipçi, “Eğer bu kadar ülkeden şikayetciysen fransa ya git orda daha güvende olursun.” yazdı.

Genelde sakin tavırları ile dikkat çeken Başak Şengül ise, “Ülkemin insanların birbirine güvendiği ve huzurun olduğu bir yer olmasını istiyorum.. Çok mu gördünüz..?” diye yanıt verdi.

başak

Atatürk Havalimanı saldırısından sonra turistler ortada kalmıştı

Atatürk Havaalanı’nda yaşanan silahlı ve bombalı saldırının ardından, havayolu şirketlerinin saldırı sonrası uçuşları iptal olan yüzlerce yabancı turisti ortada bırakarak mağdur ettiği ortaya çıkmıştı.

Aynı zamanda  taksi şoförlerinin yolculardan 200 TL’ye kadar yüksek ücretler talep ettiği ortaya çıkmıştı.

Şoförlerin fırsatçılığına gelen büyük tepkilerin ardından Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can açıklama yaptı. ‘Fahiş ücret’ alındığı şikayetlerini “iftira” olarak nitelendiren Can, “İddia edilen taksilerin plakalarını araştıracağız” demişti.