Ataklı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni adresini açıkladı

Sözcü yazarı Can Ataklı, iğrenç sözlerle gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı'nın kendini unutturduktan sonra Hürriyet'te çalışabileceğini iddia etti.

Ataklı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın yeni adresini açıkladı

Sözcü yazarı Can Ataklı, iğrenç sözlerle gündeme gelen Rasim Ozan Kütahyalı’nın kendini unutturduktan sonra Hürriyet’te çalışabileceğini iddia etti.
Sözcü yazarı Can Ataklı, “Kusturmalı Boşnak s…” ifadesi tepkilere yol açan Rasim Ozan Kütahyalı’ya ilişkin olarak “Sevmedikleri seçilmiş insanlara ‘İMelih’, ‘TÖ’ ve ‘RTE’ gibi aşağılayıcı lakaplarla hakaret etmeyi gazetecilik diye yutturmaya çalışan yazarlardı onların rol modelleri” diyen Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök’e tepki gösterdi.

Kütahyalı’nın Beyaz TV’den kovulması sonrası “Bundan sonra Rasim Ozan’ı ekrana çıkaracak televizyon ve yazdıracak gazete olmaz herhalde. Bir tek Hürriyet grubu belki kendisine iş verebilir. Çünkü patronları Aydın Doğan, Kütahyalı çiftine çok hayran, evlerine bile gidip geliyordu, bir tek o korumaya alma cesareti gösterebilir” diye espri yaptığını belirten Ataklı, “Özkök’ün Kütahyalı’yı kollayan yazısını okuyunca bu esprimin gerçekleşebileceğini düşündüm” diye yazdı.

Ataklı’nın yazısından bir bölüm şöyle:

”Saray fedailerinden Rasim Ozan Kütahyalı’nın yaptığı densizlik sonucu Beyaz TV’den atılmasını o sırada canlı yayında olduğum Halk TV’deki Yazı İşleri programında değerlendirirken “Bundan sonra Rasim Ozan’ı ekrana çıkaracak televizyon ve yazdıracak gazete olmaz herhalde. Bir tek Hürriyet grubu belki kendisine iş verebilir. Çünkü patronları Aydın Doğan Kütahyalı çiftine çok hayran, evlerine bile gidip geliyordu, bir tek o korumaya alma cesareti gösterebilir” dedim. Aslında bu bir espri ve hatta biraz da ironiydi. Ancak dün Hürriyet’te Ertuğrul Özkök’ün Kütahyalı’yı kollayan yazısını okuyunca bu esprimin gerçekleşebileceğini düşündüm. Elbette Hürriyet’in patronu Aydın Doğan’dır ve bir kişiyi müesseselerinde çalıştırıp çalıştırmama hakkı ona aittir. Rasim Ozan Kütahyalı da bir süre kendini unutturduktan sonra Doğan Grubu’nda ortaya çıkabilir.”