Beşiktaş Başkanı Orman: Herkes maçı evinde izlesin ve dua etsin

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlıların Antalyaspor'la yapacağı maç öncesi taraftara 'dua' etme çağrısında bulundu.

Beşiktaş Başkanı Orman: Herkes maçı evinde izlesin ve dua etsin

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, PFDK’nın verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasının ardında siyah beyazlıların Antalyaspor’la yapacağı maç öncesi taraftara ‘dua’ etme çağrısında bulundu.

Konyaspor maçının ardından “Ceza alırsak, dünyayı ayağa kaldırırım” sözleri üzerine ilk kez konuşan Orman, “Dünyayı ayağa kaldırırım ne demek? Beşiktaş zaten her dakika saha içi ve saha dışı olaylarla dünyayı sürekli ayağa kaldırıyor. Come to Beşiktaş, sessiz tezahürat kampanyası, transferler, sürekli dünyayı ayağa kaldırıyor ama bize karşı oynanan oyunları görüyoruz.” dedi.

Samsun’daki maç öncesi stada sokulmayan “Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa” pankartıyla ilgili “Siyasete girmek isteyen siyasetçi olsun” diyerek yasaklardan yana tavrını belli eden Orman, yarın Vodafone Park’ta seyircisiz oynanacak maç öncesi de siyah beyazlı taraftarlara “Herkes maçını evde izlesin. Taraftar arasına sızan kişiler olabilir ve işleri başka yere çekmeye çalışabilirler. Uyanık olalım, biz bir spor olayı yapıyoruz. Tarihte ilk kez haksızlığa uğramadık. geçen sene şampiyonluğa giderken Talisca’ya da ceza verdiler ama biz yine şampiyon olduk. Herkes evinde maçı izlesin ve dua etsinler. Kimse galeyana gelmesin, Beşiktaş bizim Beşiktaş’ımız. Bu oyunlara en başta biz müsaade etmeyeceğiz.” diye seslendi.