VİDEO | Erdoğan'ın muhtarı Feyzioğlu'na kapıyı kilitledi

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na Çorum'da gittiği bir köyde köy muhtarının kapıları kapandı.

VİDEO | Erdoğan'ın muhtarı Feyzioğlu'na kapıyı kilitledi

Referandumda ‘Hayır’ kampanyası düzenlediği için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Kapattım kapıyı” tepkisiyle karşılaşan Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu’na Çorum’da gittiği bir köyde de köy muhtarının kapıları kapandı.

MHP’den ihraç edilen Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ile Çorum’un Konaklı Köyü’ne giden Metin Feyzioğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda köy muhtarının kendilerini konuşturmamak için köy odasını kilitlediğini iddia etti. Feyzioğlu, köy odasının kilitlendiğini ve konuşma yapmalarının engellendiğini söylerken, “Hep açık olan köy odasını muhtar köylüye kilitlemiş. Gülüp geçiyoruz. Yağmur altında da olsa anlatırız, kucaklaşırız. Cumhurbaşkanı devlet kapısı sana kapandı derse, köy odasının kapısı da köylüye kapanıyor” ifadelerini kullandı.

Erdoğan katıldığı bir TV programında Feyzioğlu’nun sözkonusu kampanyası nedeniyle “Sen bir defa benim kapımı çalamazsın. Kapattım kapıyı. Niye, çünkü sen Barolar Birliği’nin Başkanısın. Yani hukuk nedir bunu bildiğini iddia eden bir kurumun başkanısın. Böyle bir şey yapamazsın. Siyasetçi değilsin. Böyle bir şeyi yaptığı anda karşına yarın bunun faturası çıkar.” diyerek hedef almıştı.

İşte Feyzioğlu’nun Konaklı köyündeki konuşması: