Recep Altepe istifa etti

AKP lideri Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği Ankara, Bursa ve Balıkesir Belediye Başkanlarıyla ilgili belirsiz süreçte bugün ilk sonuç alındı. Erdoğan’ın istifasını istediği 3 isimden biri olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugün bir açılışta istifa kararını açıkladı. Altepe, bir süre icraatlarını açıkladıktan sonra istifa kararını şu ifadelerle açıkladı: “Böyle bir teşkilat terbiyesi olan, ömrünü... View Article

Recep Altepe istifa etti

AKP lideri Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği Ankara, Bursa ve Balıkesir Belediye Başkanlarıyla ilgili belirsiz süreçte bugün ilk sonuç alındı.

Erdoğan’ın istifasını istediği 3 isimden biri olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, bugün bir açılışta istifa kararını açıkladı.

Altepe, bir süre icraatlarını açıkladıktan sonra istifa kararını şu ifadelerle açıkladı:

“Böyle bir teşkilat terbiyesi olan, ömrünü davaya adamış biri olarak, 24 yıldır belediye görevlerinde hep hizmet konusunda adımlar attık. Bu yolda kavgadan yana hiç olmadım. Kent kültürünü de en güzel şekilde ortaya koyduk. Bugüne kadar sürdürdüğümüz kavga değil hizmet ilkesini sonuna kadar sürdüreceğiz, parti liderimiz ile ters düşmeyeceğiz. Bu şartlarda Bursamıza hizmet imkanının kalmadığı ortadadır. Bugün istibarıyla Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.”