Cübbeli Ahmet: Beni Allah yönlendiriyor

'Ünlü' gericilerden Cübbeli Ahmet, son konuşmasında kendisinin 'sevk-i ilahi' ile hareket ettiğini söyledi.

Cübbeli Ahmet: Beni Allah yönlendiriyor

AKP eliyle beslenip büyütülen İsmailağa Cemaati’nin ‘Cübbeli Ahmet’ adıyla bilinen ‘ünlü’sü Ahmet Mahmut Ünlü son sohbetinde kendisinin Allah tarafından yönlendirildiğini iddia etti.

8 Şubat tarihli ve adına açılmış sosyal medya sayfasından yayınlanan konuşmasında Mustafa İslamoğlu, Adnan Oktar, Alparslan Kuytul ve Nurettin Yıldız gibi farklı dinci yapılara mensup gericileri hedef alan Ünlü, “Bir adam benim aleyhime konuşuyorsa neden konuştuğuna bakacaksınız.” derken, aleyhinde konuşanların ‘din adamı ‘değilse burada bir sorun olmadığını belirtip, “Ama bu İslami yazar çizer noktasından benimle uğraşan varsa arkadan ya Şia çıkar, ya Selefi Vahhabi çıkar, ya PKK-HDP vatan haini çıkar, ya da en başta olmak üzere FETÖ çıkar.” ifadelerini kullandı.

“KAFAMA GÖRE KONUŞMUYORUM, SEVK-İ İLAHİ İLE OLUYOR”

“Yanmaz kefen sattığı” gibi iddiaların yalan olduğunu ve bu gibi iddiaların “Amerika kaynaklı” olduğunu öne süren Ünlü, “Şimdi de bu Nureddin Yıldız meselesi. Burada da Selefi damarı var” derken, kendisinin Allah tarafından yönlendirildiği anlamına gelen ‘sevk-i ilahi’ ifadesini kullanarak “Ben sevk-i ilahi ile hareket eden bir adamım. Kafama göre gece yatıp sabah kalkıp konuşmuyorum.” diye konuştu.

http://gazetemanifesto.com/2017/11/27/video-cubbeliden-kendisine-mujde-cennete-gidecegim/