Muazzez Ersoy: Bükemediğin eli öpeceksin, başkanımız Tayyip Erdoğan bir dünya lideri

Ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy A Haber'e verdiği röportajında Tayyip Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

Muazzez Ersoy: Bükemediğin eli öpeceksin, başkanımız Tayyip Erdoğan bir dünya lideri

Şarkıcı Muazzez Ersoy, A Haber‘e verdiği röportajında Tayyip Erdoğan’a övgüler yağdırdı. Ersoy, ”Bükemediği bileği öpmeleri gerekiyor. Ama onu bile yapmayı kendilerine yediremiyorlar. Sayın başkanımız, sayın reisimiz Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideri.” dedi.

”İnandığım liderin her zaman yanındayım.” diyen Ersoy, eleştiri almasını ise ‘demek ki doğru yoldayım’ diyerek yanıtladı. Baskıları umursamadığını ifade eden Ersoy, ‘Erdoğan gibi başarılı insanların’ hazmedilemediğini söyledi. Ersoy ”Kasımpaşa’dan çok cevherler çıktı. Daha önce de demiştim, en büyük cevher ise koca yürekli bir aslan çıktı. Bu sözü sayın başkanımız Tayyip Erdoğan için söyledim. Onun hayatı örnek alınacak bir yaşam. Başarılarının büyüklüğü tüm dünyada hazmedilemiyor.” sözlerine yer verdi.

Türkiye’nin Avrupa’dan daha önde olduğunu ileri süren Muazzez Ersoy ”bugünlere gelmek hiç kolay olmadı. Sıkıntıları, zor günleri hep birlikte göğüsledik, hâlâ da göğüslüyoruz” dedi.

‘Dünyanın bir numaralı ülkesiyiz’

”Türkiye çok büyüdü. Dünyanın bir numaralı ülkesi haline geldi.” diyen Ersoy, “Başarılı olmak nefret getiriyor. Dik durmak kızgınlık, öfke getiriyor. Neden? Halbuki bükemediği bileği öpmeleri gerekiyor. Ama onu bile yapmayı kendilerine yediremiyorlar.  Belki insanlar farkına yeni varıyor olabilir sayın başkanımız, sayın reisimiz Recep Tayyip Erdoğan bir dünya lideri. Görmek istemeyenler görmeyebilir belki ama kör olmayan erkes görür” ifadelerinde bulundu.

‘Erdoğan’ın söyle sokaklara fırladık’

15 Temmuz’a dair de yorumlarda bulunan Ersoy, ”Erdoğan’ın telefon aracılığıyla bağlantısını gördüm. Milletimi, herkesi sokağa ve meydanlara çağırıyorum dediğini duydum. Ondan sonra sokağa fırladık. Ne asker vardı, ne polis, gayet normaldi. Asırlardan beri bazı güçler bizlerle hep uğraştı. Amaçları zaten belli. O zaman kimse bir şey anlayamıyordu ama şimdi her şey açık açık veriliyor. Beyefendi halkıyla her şeyi paylaşıyor. Artık insanlar bilinçli. Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar bitmedi, bitmiyor.”

Muazzez Ersoy’un A Haber’e verdiği röportajdan bazı kesitler sosyal medyadan yayımlandı: