VİDEO | Biri bitiyor diğeri başlıyor: Bir kadınla yetinen erkek sapıktır

Abdullah Yolcu isimli gerici, bir sohbet videosunda kadınlar ile ilgili akıl dışı iddialarda bulunurken, erkekleri "çok eşli olmak için yaratılmış" diye tasvir ediyor.

VİDEO | Biri bitiyor diğeri başlıyor: Bir kadınla yetinen erkek sapıktır

Son dönemde başta Nurettin Yıldız’ın ard arda ortaya çıkan skandal fetvaları olmak üzere gerici dernek ve vakıf temsilcileri ile tarikat şeyhlerinin açıklamalarına karşı büyük tepkiler oluşmasının ardından AKP’den ‘İslam’da güncelleme’ çıkışı geldi. Ancak gericilerin doğaları gereği, her gün bir başka insanlık dışı beyanlarda bulundukları konuşmalarının önü alınabilecek gibi görünmüyor.

Son olarak Guraba Derneği’nin kurucusu Abdullah Yolcu adlı gericinin tek eşliliği savunanları sapıklıkla suçladığı, “Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin! Tek kadınla doyan erkek sapıktır” dediği bir konuşma videosu ortaya çıktı.

Videoda, erkeklere “cennette hurilerin müjdelendiği”ni iddia eden Yolcu, “Tek eşi olan erkekliğini test ettirsin! Bir erkek tek bir kadınla doyuyorsa, sapıktır” ifadelerini kullanıyor. Gerici isim, buna karşı olan kadınlara ise ağza alınmayacak şekilde çirkin ithamlarda bulunuyor.