Yandaştan ilginç Yeni Şafak yazısı: Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...

AKP'li Yeni Şafak yazarı Hüseyin Likoğlu, gazetelerine yönelik bir "saldırı" başladığını öne sürüp "Yaklaşıyor yaklaşmakta olan!" ifadelerini kullandı.

Yandaştan ilginç Yeni Şafak yazısı: Yaklaşıyor yaklaşmakta olan...

AKP’nin yayın organlarından biri olan Yeni Şafak‘ta yazar Hüseyin Likoğlu, “öyle böyle yerlerde gezinmiyor” dediği ancak ismini vermediği bir kişiden söz ederek ilginç bir iddiada bulundu.

Sözkonusu kişinin Yeni Şafak’ı ‘FETÖ’ ile ilişkilendirdiği imasında bulunarak “15 Temmuz başarılı olsaydı Ahmet Albayrak Türkiye’nin yeni Aydın Doğan’ı, İbrahim Karagül de Ertuğrul Özkök’ü olacaktı” dediğini duyduğunu aktaran Likoğlu, gazetelerinin 15 Temmuz öncesi gibi “saldırı ve itibarsızlaştırma” hareketleriyle karşı karşıya olduğunu öne sürdü.

Bu kişinin geçmişte “ömrübillah Soros’tan geçinmiş biri” olduğunu belirten Yeni Şafak yazarı, “Yepyeni bir hesapları var ve bunun için bize saldırmaya başladılar.” derken, “Yaklaşıyor yaklaşmakta olan!” ifadelerini kullandı.

Yandaş yazar, yazısını AKP’nin ve sermaye çevrelerinin son dönemde ağızlarına sakız ettiği “Hepimiz aynı gemideyiz” söylemine atıfla “Hangi geminin içinde olduğumuzu biliyoruz. Geminin kaptanını da, tayfasını da, farelerini de iyi tanıyoruz. Fırtınalı denizlerde düşman donanmasıyla mücadele ettiğimizi fırsat bilen fareler, iş peşinde. Makamlar, mevkiler, yatlar katlar sizin olsun, yeter ki cephenin en ilerisinde çarpışırken, bizi arkamıza bakmak zorunda bırakmayın…” ifadeleriyle sonlandırdı.

Likoğlu’nun yazısında o bölüm şöyle:

15 Temmuz öncesi Yeni Şafak’a yönelik saldırı ve itibarsızlaştırma hareketlerinin benzeriyle karşı karşıyayız. Afrin Harekâtı öncesi bölgedeki terör varlığına dikkat çekerek, bir an önce operasyon yapılması gerektiğine ilişkin yayınlar yaptığımız dönemdeki gibi yaşadığımız saldırılarla karşı karşıyayız. Ekonomik saldırı hazırlığı yapıldığı dönemdeki gibi itibarsızlaştırma gayretleriyle karşı karşıyayız.

Adamın birinin, “15 Temmuz başarılı olsaydı Ahmet Albayrak Türkiye’nin yeni Aydın Doğan’ı, İbrahim Karagül de Ertuğrul Özkök’ü olacaktı” dediğini duyduğumda, kulaklarıma inanamadım. “Akli melekelerini kaybetmemiş bir kişi böyle bir şey söylemiş olamaz” dedim. Söyleyen öyle böyle yerlerde gezinmiyor. Dolayısıyla işin peşine düştüm. Yeni Şafak’a yeniden saldırıya geçtiklerine göre, “Yine kimin ayağına bastık” diyerek, haberlerimizi gözden geçirdim. O günlerde Soros ve içerideki uzantılarına dokunan haberlere imza atmışız. Adamın geçmişini irdeledim, meğer ömrübillah Soros’tan beslenmiş beyefendi.

Bugünlerde yine en şiddetli bir saldırı ve itibarsızlaştırma harekâtıyla karşı karşıyayız. Yepyeni bir hesapları var ve bunun için bize saldırmaya başladılar. Çünkü Yeni Şafak ne yaptıklarını çok iyi biliyor ve en şiddetli direnişi Yeni Şafak’ın vereceğini biliyorlar. Anlayacağınız bize saldırdıklarına göre ‘Yaklaşıyor yaklaşmakta olan!’.

Hangi geminin içinde olduğumuzu biliyoruz. Geminin kaptanını da, tayfasını da, farelerini de iyi tanıyoruz. Fırtınalı denizlerde düşman donanmasıyla mücadele ettiğimizi fırsat bilen fareler, iş peşinde. Makamlar, mevkiler, yatlar katlar sizin olsun, yeter ki cephenin en ilerisinde çarpışırken, bizi arkamıza bakmak zorunda bırakmayın…