Cem Yılmaz'dan Ukrayna Cumhurbaşkanı'na gönderme: Komedinin selameti için...

Ukrayna’daki seçimden galip çıkan komedyen Vladimir Zelenskiy, Türkiye’de de gündem konusu oldu. Senarist ve yapımcı Gani Müjde, Twitter’dan “Türkiye’de hangi komedyeni Cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz?” sorusunu takipçilerine yönelterek bir anket yaptı. Anket seçenekleri arasında yer alan güldürü sanatçısı Cem Yılmaz’dan Müjde’ye yanıt gecikmedi. Yılmaz, “Komedinin selameti için seçimlere girmeyi düşünmüyorum” dedi.

Cem Yılmaz'dan Ukrayna Cumhurbaşkanı'na gönderme: Komedinin selameti için...

Ukrayna’da geçen yıl “Halkın Hizmetkarı” partisini kurarak siyasete adım atan Zelenskiy, uzun yıllardır devlet başkanı olan Petro Poroşenko’ya karşı seçimi kazandı.

Zelenskiy’in seçimi kazanması Türkiye’deki komedyenlerinde gündemi haline geldi. Senarist ve yapımcı Gani Müjde, Twitter üzerinden, “Ukrayna’da bir komedyen (Zelenskiy) cumhurbaşkanı seçildi. Peki Türkiye’de hangi komedyeni Cumhurbaşkanı olarak görmek istersiniz?” sorusunu takipçilerine yönelterek bir anket düzenledi.

Ata Demirer, Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar ve Yılmaz Erdoğan’ın şıklar arasında yer aldığı ankete, güldürü sanatçı Cem Yılmaz’dan yanıt geldi. Yılmaz, “Komedinin selameti için, seçimlere girmeyi düşünmüyorum” dedi.

Verdiği yanıtın ardından Cem Yılmaz’a birçok okuyucudan tepki geldi. Yılmaz bunun üzerine “Duyarlı vatandaşların ‘zaten’ senden başkan olmaz tweetleri çok neşeli 🙂 Aynı fikirdeyiz, ama değişik bir şey söylediğini zannediyor” tweet’ini paylaştı.

Yılmaz son tweet’inde bir takipçisini, “Nasreddin Hoca’nın eşeği gözleminiz yeterli, Nasreddin bölümünü bana bırakın. Sizi ilgilendiren konularla ilgilenin.” sözleriyle eleştirdi.