Erdoğan: İstanbul'un göbeğinde ezan düşmanlığı yapanlara Hakkari artık yeter demeli

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin Hakkari mitinginde destekçilerine "ezan protestosu" iddiası üzerinden seslendi.

Erdoğan: İstanbul'un göbeğinde ezan düşmanlığı yapanlara Hakkari artık yeter demeli

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin yerel seçim çalışmaları kapsamında Hakkari’de düzenlediği mitingde “ezan protestosu” yalanını diline doladı.

Yürüyüşten görüntüler izleten Erdoğan, “Ezanımıza saygı göstermeyene biz saygı da göstermeyiz, fırsat da vermeyiz” dedi.

Erdoğan’ın sözleri şöyle:

“İstanbul’un göbeğinde ezan düşmanlığı, ahlak düşmanlığı yapan edepsizlere Hakkari’nin artık yeter demesini bekliyorum. Ezanı yuhlayan, ıslıklayan, düdük sesiyle bastırmaya çalışan, edepsiz pankartlarıyla, sloganlarıyla saygısızlıkta sınır tanımayan o güruhun arkasında kim var? CHP. Kim var? HDP. Önce kendi değerlerimize saygı gösterilmesi gerekiyor. Ezanımıza, bayrağımıza saygı göstermeyene, kimse kusura bakmasın, biz saygı da duymayız fırsat da vermeyiz. Ezanlarımızın ebediyen okunmasına kimse engel olamayacaktır. Ezana düşmanlık eden bu ülkenin ve milletin tüm değerlerine de düşman demektir.”